Categorie: Autor:

Regulile Exatlon se schimbă! Vezi care sunt modificările!

Regulile de la Exatlon se schimbă! După ediția din data de 2 mai, când Giani Kiriță a părăsit competiția, în concurs au mai rămas doar 8 jucători, câte 4 în fiecare echipă. De acum, regulile concursului se vor schimba. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat. Plecarea lui Giani Kiriță de la Exatlon i-a lăsat pe „faimoși” în 4 oameni, la fel ca „răzăboinicii”. Cosmin Cernat a anunțat că aventura din Republia Dominicană se va schimba, de săptămâna viitoare.

La Exatlon Mexic, show-ul s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni. Și la mexicani s-a întâmplat la fel. Atunci când în echipă au rămas 4 persoane, în Arenă, pentru eliminare au ajuns doar doi concurenți. Astfel, echipa care a pierdut jocul de protecție a intrat la jocul individual de imunitate. Câștigătorul acestei probe și „player of the week” au avut protecție, ceilalți doi fiind votați de telespectatori.

Regulile Exatlon se schimbă ca la concursul din Mexic

În momentul în care o echipă a rămas în doar trei jucători, nu s-a mai ținut cont de „player of the week”, ci doar de câștigătorul jocului individual, care a avut protecție. Ceilalți doi concurenți au rămas pe „mâna” telespectatorilor, potrivit stirilekanald.ro.