Regizorul Viorel Mardare a murit în această dimineață la 7:15. Avea doar 36 de ani

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 14:19
Regizorul Viorel Mardare a murit în această dimineață la 7:15. Avea doar 36 de ani GALERIE FOTO
Regizorul Viorel Mardare a murit la varsta de 36 de ani

Doliu în lumea cinematografiei române, după trecerea în neființă a regizorului Viorel Mardare! Avea doar 36 de ani și era un tânăr regizor talentat și foarte apreciat peste Prut. Tânărul a fost diagnosticat cu cancer la începutul lunii august, în 2018, iar sâmbătă a cedat în fața cruntei boli.

Regizorul Viorel Mardare s-a stins din viață la numai 36 de ani

Prietenii și familia regizorului s-au mobilizat în urmă cu câteva luni și au strâns zeci de mii de euro atât de necesari tratamentului și l-au trimis pe Viorel Mardare a mers la tratament într-o clinică din Austria. Tânărul s-a întors însă în țară și s-a internat din nou la Institutul Oncologic din Chișinău, unde ași-a dat ultima suflare.

„Astăzi, la 7.15, Viorel a plecat la ceruri. Vă mulțumim că i-ați fost alături în toată această perioadă în care a luptat cu cancerul. Vă mulțumim pentru suport, donații și gânduri bune. Să-i păstrăm amintirea vie. Dumnezeu l-a luat la el… ne-a lăsat operele lui și un gol imens pe care îl simte o țară întreagă. Să îl pomenim cu un gând bun. Zbor lin, Viorel. Vom reveni pe parcursul zilei cu detalii despre locul și ziua în care veți putea să vă luați rămas bun de la Viorel”, este mesajul postat pe Facebook.

regizor Viorel Mardare
Regizor Viorel Mardare suferea de cancer

Viorel Mardare este cel care a creat filmuleţul „Go on. Fruits from Moldova”

Viorel Mardare era foarte cunoscut în  Republica Moldova pentru spoturile sale extrem de apreciate în mediul online.  După ce în 2016 acesta a uimit aproape întregul mapamond cu filmuleţul „Go on. Fruits from Moldova”, în care melodia lui Freddy Mercury a ajuns să fie interpretată într-un mod mai deosebit de moldoveni, anul trecut, Viorel Mardare a realizat o altă „capodoperă” cinematografică – #BeOurGuest, în care apare, nimeni altul decât aşa zis-ul Brad Pitt.

„Ieşite din uz au fost valorile de care mă ţineau părinţii. Altfel, eram azi deputat sau businessman”, zicea Mardare într-un interviu pentru revista VIP Magazin, în anul 2013. Rudele și prietenii tânărului regizor se pregătesc acum pentru înmormântare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×