Regizorul serialului VLAD, dezvăluiri despre sezonul 2 de la Pro TV! Ce se va întâmpla în film

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/06/2019, 18:00
Regizorul serialului VLAD, dezvăluiri despre sezonul 2 de la Pro TV! Ce se va întâmpla în film
Jesus del Cerro, alături de protagoniștii serialului Vlad. Sursa foto:protv.ro

Serialul Vlad, producție cu care Pro TV a reușit să cucerească audiențele în prima parte a acestui an, va continua cu sezonul doi, iar vestea a făcut deliciul fanilor din întreaga țară, care abia așteaptă să urmărească noile peripeții prin care va trece eroul preferat.

Regizorul serialului Vlad a făcut dezvăluiri despre povestea sezonului 2

S-a dat deja startul filmărilor pentru sezonul cu numărul doi al serialului prin care postul din Pache Protopopescu a ținut publicul cu sufletul la gură. Noile episoade vor fi, cel mai probabil difuzate în toamna acestui an, în centrul acțiunii aflându-se, bineînțeles, Vlad Popa, personaj interpretat de Adrian Nartea. Înntr-un interviu acordat recent, Jesus del Cerro, regizorul producției, a vorbit despre planurile de răzbunare ale protagonistului.

Sunt bucuros că am început filmările pentru cel de-al doilea sezon VLAD, un sezon foarte dinamic și periculos, dar și cu elemente de romantism.Cu toate că Vlad vede că răzbunarea e foarte aproape, totul se schimbă când își dă seama că planul său face parte dintr-o schemă mult mai complexă decât cea pe care o credea el inițial, că implică și alte obiective.Vrea să afle adevărul și face totul pentru acest lucru, chiar dacă nu mai poate avea încredere în foarte mulți. În toamnă, vom urmări întreaga poveste și toate planurile răzbunării” , a declarat omul care semnează regia serialului difuzat de Pro TV.

Adrian Nartea, la filmările pentru serialul Vlad. Sursa foto:paginademedia.ro
Adrian Nartea, la filmările pentru serialul Vlad. Sursa foto:paginademedia.ro

Regizorul Vlad, îndrăgostit de România: „Al doilea loc al meu pe pământ”

Spaniolul Jesus del Cerro, care a debutat în peisajul cinematografic românesc odată cu superproducția Vlad, a fost iremediabil cucerit de țara noastră, căreia susține că îi va rămâne veșnic recunoscător, pentru tot ce i-a oferit.

România este al doilea loc al meu pe pământ. România mi-a dat totul, așa că trebuie să dăruiesc, la rândul meu, ceva din ceea ce am primit.  Tot ceea ce pot spune este: Mulțumesc!” , a declarat regizorul unuia dintre cele mai de succes seriale ale televiziunii românești.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×