Regina Marii Britanii îl lasă pe prințul Harry să se îndepărteze de Casa Regală! ”Sprijinim întru totul decizia lui Harry și Meghan”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 20:09
Regina Marii Britanii îl lasă pe prințul Harry să se îndepărteze de Casa Regală! ”Sprijinim întru totul decizia lui Harry și Meghan”
Regina Marii Britanii îl lasă pe prințul Harry să se îndepărteze de Casa Regală

Regina Marii Britanii este de acord cu decizia luată de nepotul său, prințul Harry și a soției sale, Maghan Markle, de îndepărtare de Casa Regală, însă a spus că trebuie să existe o perioadă de tranziție.

Regina Marii Britanii îl lasă pe prințul Harry să se îndepărteze de Casa Regală

Întâlnirea dintre Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și nepotul său a avut loc luni, pe domeniul Sandringham din estul Angliei și presa britanică a spus că Meghan Markle a intervenit prin telefon, deoarece a plecat peste hotare. La întâlnire au mai luat parte și alţi membri de rang înalt ai Casei Regale britanice.

După întâlnirea respectivă, Regina Marii Britanii a avut o primă reacție publică cu privire la decizia luată de prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, de a se distanța de familia regală.

Trebuie să existe o perioadă de tranziție

Monarhul britanic a luat decizia de a exista „o perioadă de tranziție”, în care ducii de Sussex se vor afla în Canada și Regat. Regina a adăugat că „sprijină întru totul” decizia privind noul lor rol, dar că „ar fi preferat” ca ei să rămână în familia regală având un rol deplin.

În declarația remisă presei, regina a subliniat că discuțiile „au fost foarte constructive”. „Familia mea și cu mine sprijinim întru totul decizia lui Harry și Meghan de a-și construi o viață nouă, ca o tânără familie”, se mai arată în comunicat.

Regina Elisabeta a II-a a mai spus că mai este de lucrat în acest sens, dar că o decizie finală va fi luată în următoarele zile.

Palatul Buckingham a confirmat că fosta actriţă americană Meghan Markle a luat avionul spre Canada, unde a locuit mai mulţi ani în timp ce filma pentru popularul serial de televiziune „Suits”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×