Regina Elisabeta a II-a, sprijin subtil pentru Prințul Harry. Suverana poartă o broșă primită cadou de la premierul Canadei. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 16:16
Regina Elisabeta a II-a, sprijin subtil pentru Prințul Harry. Suverana poartă o broșă primită cadou de la premierul Canadei. FOTO GALERIE FOTO
Detaliul observat la ținuta Reginei Elisabeta a II-a în timpul slujbei de duminică. Sursa foto: Hepta.ro

Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) a fost prezentă la slujba de duminică, iar observatorii regali au observat imediat un detaliu surpriză. Suverana a purtat o broșă sub formă de fulg de zăpadă primită cadou de la guvernatorul general al Canadei, iar mulți s-au întrebat ce simbolizează bijuteria.

Detaliu observat la ținuta Reginei purtată la slujba de duminică

Regina Elisabeta a II-a a fost prezentă la slujba din satul West Newton, lângă Sandringham, iar foarte multă lume a putut observa accesoriul pe care Monarhul l-a purtat la pardesiul de culoare albastru. Este vorba de o broșă primită în dar de la guvernatorul general al Canadei, în urmă cu trei ani. VEZI FOTO

Presa a speculat că purtarea bijuteriei din aur cu safir este semn că Regina Elisabeta a II-a sprijină decizia nepotului său, Prințul Harry (35 de ani) de a părăsi Marea Britanie pentru a locui în Canada. Ducele de Sussex a luat decizia împreună cu actrița americană Meghan Markle pentru a-și crește copilul într-un mediu mai liniștit.

Cum arată broșa superbă purtată de Suverană la biserică

Broșa purtată de Regină sub formă de fulg de zăpadă este bătută în 48 de safire și înconjurată de diamante. Bijuteria specială și valoroasă a mai fost purtată în ultimii trei ani la mai multe evenimente, Regina fiind recunoscută pentru pasiunea sa pentru aceste accesorii, cât și pentru pasiunea pentru pălării.

Accesoriul delicat și rafinat a mai fost purtat în timpul vizitei președintelui Donald Trump din 2018, iar acum presa britanică a tras concluzia că decizia purtării acestei broșe se referă la „înstrăinarea” Prințului Harry în Canada. Nu ar fi pentru prima dată când Regina dorește să transmită un mesaj prin intermediul broșelor sale.

Regina Elisabeta a II-a, dezamăgită de plecarea nepotului ei în Canada

„Eu și familia mea susținem în totalitate dorința lui Harry și a lui Meghan de a-și crea o viață nouă ca o familie tânără. Deși am fi preferat ca ei să rămână membri ai familiei regale cu normă întreagă, le respectăm și înțelegem dorința de a trăi o viață mai independentă ca familie”, a transmis Suverana în urma Megxit-ului. 

Prințul Harry nu este primul membru al familiei regale britanice care își pierde titlul. Același lucru s-a întâmplat și cu Prințesa Diana, mama Ducelui de Sussex care și-a pierdut titlul nobiliar după ce a divorțat de Prințul Charles. Se întâmpla în anul 1996.

Cel mai probabil, noul nume al foștilor duci va fi Mountbatten-Windsor și nu familia Sussex. Acest nume vine de la numele de familie al prințului consort Philip Mountbatten și de la bunicul Reginei Elisabeta a II-a, regele George al V-lea.

Copilul lor, Archie, poartă numele Archie Harrison Mountbatten-Windosr. Situația lui Harry e ceva mai complicată, căci odată ce s-a înrolat în armată, acesta a putut folosit numele de Wales, pe care îl deține, de altfel, tatăl său, Charles.

 



	                        
                        
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×