Record la Românii au Talent! Andra și Smiley, la un pas să vomite! L-au oprit pentru că nu mai puteau privi!

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
15/02/2019, 23:30
Record la Românii au Talent! Andra și Smiley, la un pas să vomite! L-au oprit pentru că nu mai puteau privi! GALERIE FOTO
Record la Românii au Talent! Andra și Smiley, la un pas să vomite

Record la Românii au Talent! Un concurent venit tocmai din Chicago, Statele Unite ale Americii, a reușit să le provoace stări de greață celor prezenți în sală și în culise după ce a înghițit 125 de ouă. Andra și Smiley au fost la un oas să vomite. Florin Călinescu nu a fost la fel de afectat de ceea ce a văzut pe scenă și i-a dat un Da.

Concurentul a venit la Românii au talent din Statele Unite ale Americii pentru a le arăta tuturor care este marele său talent. Acesta a spart 125 de ouă și le-a așezat în 5 vase, câte 25 de ouă în fiecare. Apoi le-a amestecat cât a putut de bine, beneficiind de ajutorul lui Pavel Bartoș și al lui Smiley. Nimeni nu se aștepta însă la ceea ce avea să urmeze pe scenă.

Record la Românii au Talent! Andra și Smiley, la un pas să vomite

Bărbatul a început apoi să înghită ouăle din cele 5 vase, în timp ce Andra, Andi și Mihai Petre urmăreau scena scârbiți. La fel s-a întâmplat și cu Smiley și Pavel Bartoș. După ce concurentul a băut 3 din cele 5 vase pline cu ouă, Florin Călinescu a exclamat: „Nu te văd prea bine”, în timp ce Andi a reacționat și el: „Pentru mine e destul!” „Și pentru mine”, a punctat și Andra.

Jurații l-au oprit pentru că nu mai puteau privi!
Jurații l-au oprit pentru că nu mai puteau privi!

Andra și Smiley au fost la un pas să vomite după ce bărbatul a reușit să înghită 125 de ouă. „Îți dau Nu, dar ești uimitor”, a spus Mihai Petre, iar Andi a mărturisit că simțea că îl doare ficatul când în privea pe concurent. Florin Călinescu nu a fost la fel de afectat. „E ceva inedit, i-am dat Da pentru că nu a vomitat.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×