Reacţii dure după anunţarea câştigatorului Vocea României 2018, Bogdan Ioan: “Marea măsluială!”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 14:55
Reacţii dure după anunţarea câştigatorului Vocea României 2018, Bogdan Ioan: “Marea măsluială!” GALERIE FOTO
Bogdan Ion, marele câştigător de la Vocea României! Reacţii dure au apărut după ce s-a aflat câştigătorul

Bogdan Ioan, din echipa lui Smiley, a câştigat marele premiu de la Vocea României 2018, după ce a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului, în detrimentul Dorei Gaitanovici, din echipa Irinei Rimes. Pe internet au apărut reacţii din cele mai dure, iar o parte dintre utilizatorii virtuali spun că Bogdan Ioan nu ar fi trebuit să pună mâna pe cei 100.000 de euro.

“Ce seară minunată mi-ați oferit!  Nu mai am cuvinte… e copleșitor.  Mulțumesc, Smiley! Mulțumesc, Feli. Vă mulțumesc vouă, celor de acasă, pentru toată susținerea. Mă înclin în față voastră…✌”, a scris Bogdan Ioan, elevul lui Smiley, pe pagina lui oficială de Facebook.

Reacţii dure după ce Bogdan Ioan a câştigat Vocea României

Au existat, bineînţeles, şi foarte multe mesaje prin care Bogdan Ioan era felicitat de public „Când ai în spate un curent muzical fabulos şi imiţi aproape perfect, nu ai adversar pe această planetă“, „Poate că nu a fost cea mai bună voce, dar a fost, cu siguranţă, DEOSEBIT. Asta a votat publicul, ceva ieşit din tiparele cu care ne-am obişnuit până acum. Bravo Bogdan, bravo Smiley!“, însă cele negative au venit deopotrivă, iar cei mai mulţi dintre oameni spun că totul a fost aranjat sau măsluit:

Bogdan Ioan, marele câştigător de la Vocea României 2018, cântând
Bogdan Ioan, marele câştigător de la Vocea României 2018, cântând

„Marea măsluială a României! Nu merita!“, „După «Românii au talent» a venit şi vremea «Vocii României» să ne arate că nu contează munca, voinţa, talentul, ci contează doar ratingul proteveului. Regulile trebuiesc schimbate, să câştige cine ştie muzică, nu imitatori, fie ei şi de MJ. Fetele au cântat superb, au arătat că pot cânta orice. Păcat, dezamăgire totală“, „Schimbăm numele emisiunii în «Măsluiala României». Nu poţi câştiga falsând…. N-ai cum!“, „O dezamăgire, e doar un imitator!“, sunt doar câteva dintre mesajele care au fost postate pe internet de vineri noapte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×