Reacția lui Ștefan Bănică Jr, după prestația Ioanei Bulgaru, în X Factor – Gala LIVE

Victor Anghel   
în Imagini de ultima ora
10/12/2018, 17:12
Reacția lui Ștefan Bănică Jr, după prestația Ioanei Bulgaru, în X Factor – Gala LIVE GALERIE FOTO
Reacția lui Ștefan Bănică Jr, după prestația Ioanei Bulgaru din Gala LIVE – X Factor

Sezonul cu numărul opt al emisiunii-concurs “X Factor” se apropie de final. Iar prima gală LIVE a fost una incredibilă. Ioana Bulgaru, una dintre concurentele din echipa lui Ștefan Bănică Jr., a făcut un spectacol cu totul și cu totul special, deși a primit o melodie destul de greu de interpretat. Este vorba despre piesa “Tudore”, care aparține Mihaelei Mihai. La final, mentorul participantei care are doar 14 ani a fost extrem de categoric în declarații.

Mândru de prestația adolescentei, Ștefan Bănică Jr. a lăudat-o pe Ioana Bulgaru pentru show-ul pe care l-a făcut în prima gală LIVE de la “X Factor”, sezonul 8. Concurenta a primit o piesă grea, respectiv: “Tudore”, și s-a jucat cu aceasta așa cum doar ea poate. A fost “dă senzaţie, dă music-hall!”.

Ștefan Bănică Jr, mândru de interpretarea Ioanei Bulgaru în Gala LIVE de la “X Factor”

Ajunsă atât de departe în show-ul care rulează la Antena 1, Oana Bulgaru încă nu realizează reușitele pe care le-a bifat cu fiecare apariție pe scena de la “X Factor”.

“Încă nu realizez că sunt în Gale. Nu știu cum s-a întâmplat!”, a spus Oana Bulgaru în cadrul emisiunii-concurs.

După ce concurenta și-a încheiat momentul de excepție, Ștefan Bănică Jr. a lăudat-o așa cum a știut el mai bine, fiind și el sub emoția prestației impecabile.

“Această pitică de 14 ani și ceva este o bombă cu netroni, credeți-mă”, a subliniat mentorul ei, Ștefan Bănică Jr.

“E foarte veche piesa, cred că e de dinainte să se nască părinții mei. Sunt conștientă că nu este foarte cunoscută, dar vreau să o fac atât de bine încât să devină celebră”, a mărturisit Oana Bulgaru, una dintre concurentele de la “X Factor”, sezonul 8.

În prima Gală LIVE din sezonul VIII de la “X Factor”, Ioana Bulgaru a cântat melodia “Tudore”, a Mihaelei Mihai.

Cei patru jurați de la “X Factor”, în frunte cu Ștefan Bănică Junior au savurat fiecare moment din show-ul făcut de talentata adolescentă de 14 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×