Reacția lui Pepe după ce s-a spus că s-a împăcat cu Oana Zăvoranu: ”Nu mă complic”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/01/2020, 09:59
Reacția lui Pepe după ce s-a spus că s-a împăcat cu Oana Zăvoranu: ”Nu mă complic”
Pepe nu vrea să audă de împăcarea cu fosta soție, Oana Zăvoranu. Sursa foto: Instagram.com

În ultimele zile s-a tot vehiculat că actrița Oana Zăvoranu a făcut pace cu fostul soț, Pepe, după ce în urmă cu câțiva ani au fost la cuțite. Cei doi nu au divorțat în termeni tocmai buni, dar cântărețul spune că nu se pune problema de vreo împăcare.

Cum a reacționat Pepe după zvonurile împăcării cu Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat în anul 2011 cu mare scandal și de atunci nu și-au mai vorbit. Actrița a mărturisit că i-a trimis un mesaj de sărbători fostului soț, dar a fost dezamăgită de reacția acestuia. Pepe a declarat că nu s-a împăcat cu Querida și nici nu vrea să facă vreodată acest lucru.

Pepe a negat vehement că s-a împăcat cu fosta soție, așa cum a apărut în presă în ultimele zile. „Nu este nimic adevărat. Nu am vorbit, nu am contactat-o niciodată, nu mă complic”, a declarat artistul pentru wowbiz.ro.

Pepe recunoaște că a fost contactat de Oana, dar nu i-a răspuns

Artistul Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, a mărturisit că a primit întradevăr un mesaj de la Oana Zăvoranu de sărbători, dar nu i-a răspuns înapoi. Cântărețul a luat această decizie tocmai pentru a nu apărea zvonuri despre împăcarea dintre ei.

„Ea mi-a trimis, de Sărbători, un mesaj. Normal, nu am răspuns, nu aveam de ce să răspund la mesaj, să vorbesc ceva cu ea. Mai ales că știam ce va urma și deja vedeam articolele cu privire la acest subiect, deși știam că eu nu voi deschide o asemenea discuție vreodată”, a mai adăugat cântărețul, potrivit sursei menționate.

Fostul soț al actriței din serialul „Sacrificiul” a mai precizat că nu-l interesează o împăcare cu Oana. Pepe a uitat trecutul și vrea să-și continue viața alături de frumoasa sa soție și cele două fiice de care este foarte mândru.

„Eu nu am vorbit cu ea, nu i-am trimis mesaje, nu mă interesează subiectul, nu mă leg la cap. Nu avem ce să vorbim… Ar fi chiar culmea”,”, a spus vehement Pepe.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre averea pe care o deține

Obișnuită încă de mică să ducă o viață fără lipsuri, „Zăvo” își face toate poftele și nu se uită la preț atunci când vine vorba de a-și cumpăra un obiect pe care și-l dorește. Asumată și transparentă, așa cum o știm, „Diva” din Sacrificiul le-a răspuns curioșilor care se întrebau ce avere deține.

Potrivit acesteia, mamei sale nu i-a fost deloc ușor să strângă bogățiile impresionante de care vedeta se bucură acum. Dincolo de aceste sacrificii uriașe, Mărioarei Zăvoranu nu i-a fost deloc ușor să-și păstreze averea, mai ales că mulți îi așteptau sfârșitul, cu gândul să o lase „fără absolut nimic”.

A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×