Reacția lui Andrei Duban după ce soția lui a fost filmată în ipostaze tandre la ”Survivor România”. Actorul: ”Nu e chiar rău”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
05/02/2020, 09:56
Reacția lui Andrei Duban după ce soția lui a fost filmată în ipostaze tandre la ”Survivor România”. Actorul: ”Nu e chiar rău”
Andrei Duban, reacție neașteptată după ce soția sa a fost filmată în brațele altui bărbat. Sursa foto: Facebook.com

Actorul și comediantul Andrei Duban a avut o reacție neașteptată după ce soția sa Grațiela a fost filmată de camerele în infraroșu în ipostaze tandre în show-ul „Survivor România” difuzat la Kanal D în urmă cu câteva zile.

Andrei Duban, banc despre ”infidelitatea” soției sale Grațiela

Grațiela Duban este una dintre concurentele show-ului „Survivor România”, iar recent femeia a fost filmată în brațele unui coleg de echipă. Soția actorului Andrei Duban este „consolată” de Ghiță în toiul nopții după ce cu câteva ore înainte avuseseră un joc dur cu adversarii.

Comediatul nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat caracteristic stilului său, printr-un banc postat pe rețelele de socializare. Ce-i drept bancul lasă loc de numeroase interpretări, iar fanii s-au amuzat copios.

„Vorbesc doi prieteni: – Frate, sunt șocat, nevastă-mea vrea să facă sex în trei! – De ce? Nu e chiar rău, gândește-te și tu, senzații noi, vă mai împrospătați și voi relația, privește din alt punct de vedere, e chiar cool, care e problema ta? – Problema este că eu nu sunt pe listă” – bancul postat de Andrei Duban pe pagina de Instagram.

Apropierea dintre Grațiela Duban și Ghiță, motiv de bârfă

Grațiela Duban face parte din echipa Faimoșilor, iar actrița era tristă că a pierdut lupta pentru imunitate. Din nefericire, apropierea și îmbrățișarea dintre femeie și Ghiță a lăsat loc de bârfe, mai ales că această ”consolare” a avut loc noaptea, departe de ochii curioșilor.

„Toleranţa şi răbdarea sunt calităţile care îmi vor fi aliate în această competiţie. Cel mai dificil îmi va fi să gestionez dorul de casă, de familie. Sunt conştientă că nu va fi uşor şi vreau să demonstrez că pot face faţă chiar şi în condiţiile foarte dificile din Republica Dominicană”, spunea soția lui Andrei Duban înainte de a pleca în jungla tropicală.

Cine este Grațiela, concurenta de la „Survivor România”

Graţiela Teohari Duban s-a afirmat ca actriță imediat după ce a terminat cursurile Facultății de Actorie. Frumoasa blondină a debutat pe scena teatrului „Tony Bulandra” din Târgovişte unde a jucat în numeroase piese, dar a primit și roluri în producții de lungmetraj.

De asemenea, actrița a jucat în seriale precum „17”, „Viaţă în 3” sau „Un pas înainte”. Grațiela a devenit cunoscută și după ce a apărut în mai multe reality show-uri și spoturi publicitare. Andrei Duban și Grațiela s-au căsătorit în urmă cu câțiva ani și au împreună cu băiat pe nume Armin (7 ani).

„Suntem fericiți împreună și ne completăm perfect. Andrei m-a cerut deja de nevastă la malul mării. A fost un moment extrem de frumos”, mărturisea Grațiela Duban în anul 2010. Cei doi s-au mutat împreună la scurt timp și au început să-și împartă sarcinile în gospodărie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×