Reacția lui Adi Minune după ce fiica sa, Adriana Simionescu, a fost eliminată de la Vocea României

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/12/2019, 11:35
Reacția lui Adi Minune după ce fiica sa, Adriana Simionescu, a fost eliminată de la Vocea României
Reacția lui Adi Minune după ce fiica sa a fost eliminată de la Vocea României.

Adriana Simionescu a fost eliminată de la celebra emisiune de talente Vocea României, iar reacția tatălui său, Adi Minune, nu a întârziat să apară. Celebrul manelist s-a filmat în mașină, în timp ce se întorcea de la show-ul Pro Tv-ului.

Reacția lui Adi Minune după ce fiica sa a fost eliminată de la Vocea României

Adi Minune era foarte dezamăgit că fiica sa a părăsit faimoasa competiție de talente, fapt care se vedea pe fața lui. Celebrul manelist nu a mai fost deloc jovial, cum îl cunoaștem, și mereu cu zâmbetul pe buze, după eliminarea fiice sale.

Tatăl Adrianei Simionescu a ținut să le mulțumească totuți celor patru antrenori, dar și Pro TV-ului pentru că fiica sa a ajuns până în semifinală.

Adi Minune le-a mulțumit arbitrilor de la Vocea României

”Dragii mei, vă mulțumesc celor care au fost alături de Adriana mea și de mine, mulțumesc tuturor fanilor, mulțumesc tuturor celor care au votat. Mulțumesc Pro-ului pentru că Adriana a ajuns în semifinale. Mulțumesc lui Chirilă, Irina, lui Smiley și lui Brenciu, frățiorul meu. Asta este viața, viața merge mai departe”, a spus Adrian Minune în filmarea postată pe o rețea de socializare.

Adriana Simionescu, fiica în vârstă de 16 ani a lui Adi Minune, a născut controverse printre fanii emisiunii difuzate de Pro TV. Aceasta a fost apreciată de o parte dintre fani, dar criticată puternic de cealaltă parte.

Dacă unii au susținut-o și i-au spus că are talent și trebuie să cânte în continuare, alții i-au spus că falsează prea mult și i-au criticat chiar și pe antrenorii care ”îi țin isonul”.

„Îl credeam pe Brenciu imparțial dar m-am înșelat. Poate tăticu’ fetei îi mai cântă pe la vreo paranghelie, gratis. Hai Horia, fugi la antene că acolo șmecheria chiar este la ea acasă. Daca şi urechea mea afoană a simţit falsurile… e grav.

Prea încrezută în comparaţie cu prestaţia si falseturile. Se vede deja finalistă. Cât despre Brenciu şi ceilalţi antrenori sunt dezamagită de felul în care îi ţin isonul.

Voce slabă! Urlă! Nu interpretează! Se simte frustrarea si disperarea copilului căruia nu i se refuză niciodată nimic, nimic. Arogantă și înfumurată! Păcat de piesă. Nu i se potrivea deloc. Poate o baladă sau o piesă balcanică o prindea… ”, sunt doar câteva dintre criticile aduse fiicei lui Adrian Minune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×