Reacția fabuloasă a unui bărbat după ce a fost prins de polițiști cu permis de conducere de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
21/07/2019, 17:09
Reacția fabuloasă a unui bărbat după ce a fost prins de polițiști cu permis de conducere de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu
Oamenii legii au surprins un șofer care circula cu permis de conducere de pe vremea lui Ceaușescu. Sursa foto: a1.ro

Fără îndoială, agenții de la rutieră sunt puși mai mereu în situații care mai de care mai ciudate, grație participanților la trafic. Cea mai recentă dintre peripețiile pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului polițiștii suceveni nu va fi uitată prea curând.

Un șofer a fost prins cu permis de pe vremea lui Ceaușescu

Mai concret, în cursul zilei de duminică, 21 iulie, oamenii legii au observat un autovehicul care circula cu viteză neregulamentară, moment în care au decis să ia măsurile impuse de lege. Ce a urmat, însă, i-a lăsat muți de uimire.

Când i-au fost solicitate actele pentru control, bărbatul aflat la volanul respectivului autoturism a prezentat un permis de conducere categoriile B și C eliberat în anul 1971, pe când țara noastră se afla sub conducerea regimului comunist al lui Nicolae Ceaușescu. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, maşina a fost oprită pe Drumul Județean 178A, în zona comunei Todireşti.

Caz incredibil surprins de polițiștii de la rutieră. Sursa foto: digi24.ro
Caz incredibil surprins de polițiștii de la rutieră. Sursa foto: digi24.ro

Reacția fabuloasă a bărbatului

În apărarea sa, bărbatul în vârstă de 68 de ani a susținut că nu deține alt permis de conducere, circulând până în momentul de față pe toate drumurile publice, doar în baza acestor documente. Totodată, polițiștii au constatat şi că automobilul are inspecţia tehnică periodică expirată şi nu este asigurat RCA, motiv pentru care șoferul s-a ales cu sancțiune contravențională.

În plus, pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere actualizat. Întâmplarea a devenit, însă, virală pe rețelele de socializare, unde internauții nu au ezitat să născocească tot felul de glume la adresa bărbatului de 68 de ani.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×