Adi Minune, încântat de evoluția fiicei sale la „Vocea României”. Adriana s-a calificat în turul următor după o nouă prestație remarcabilă.

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/11/2019, 21:46
Adi Minune, încântat de evoluția fiicei sale la „Vocea României”. Adriana s-a calificat în turul următor după o nouă prestație remarcabilă.
Reacția lui Adrian Minune, după ce fata sa, Adriana, a participat la „Vocea României” *foto: infomusic.ro

Adriana Simionescu, fiica cea mică a manelistului Adi Minune, a reușit o nouă prestație excelentă la „Vocea României” și a mers mai departe în cadrul competiției televizate de la Pro Tv.

Adriana a participat la preselecții cu piesa „My kind of love” a lui Emeli Sande și l-a cucerit pe Horia Brenciu, cel care a ales-o în echipa lui. Inițial, jurații nu știau cine e Adriana, dar după ce fiica lui Minune a mărturisit cine e, ea a ținut să precizeze că și-a dorit să participe în cadrul competiției pentru a arăta că este mai mult decât fiica celebrului interpret de muzică de petrecere.

Adi Minune, încântat de evoluția fiicei sale Adriana la „Vocea României”

„E bine că jurații nu vor ști cine sunt. Aici voi arăta lumii întregi că nu sunt fata lui tata, dacă șe vor întoarce scaunele. De ce tata cântă manele și nu e Pavaroti? Nu aș dori să când manele, să fiu ca tata. Mediul lor nu mi se potrivește. Nu mi se pare un mediu bun. sigur pentru o fată. Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult aș vrea să ajung ca Beyonce”, spunea Adriana, la audiții, înainte să fie aleasă de Horia Brenciu.

În runda knockout-urilor, Adriana s-a înfruntat cu Adrian și Alexandru. Înainte de a ajunge pe scenă, tânăra artistă a oferit un scurt interviu în care a povestit care a fost reacția tatălui ei când a văzut că a trecut mai departe la „Vocea României”.

„Tata, când a auzit că am intrat la Vocea, a sărit în sus de bucurie, m-a felicitat și după a spus că se putea mai bine. Îmi doresc să merg mai departe cu orice preț. Am venit la Vocea României să demonstrez ceva”, a declarat Adriana Simionescu. Probabil bucuria lui Adi Minune este tot mai mare, după ce fata lui a reușit să treacă de knock-out-uri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×