RCS RDS, veşti bune pentru clienţi, înainte de Crăciun! Oferta care îţi poate aduce un TV cadou

RCS RDS, veşti bune pentru clienţi, înainte de Crăciun! Oferta care îţi poate aduce un TV cadou
RCS RDS, concurs cu premii atractive pentru clienții săi. Sursa foto: digiromania.ro

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așa că RCS RDS readuce concursul său din luna decembrie, devenit deja o tradiție. De data aceasta, cel mai mare  jucător pe piața operatorilor TV pune la bătaie premii consistente pentru clienții săi, precum un Smart TV și un Sistem Home Cinema. Știm că ți-am stârnit curiozitatea, așa că în rândurile următoare îți vom oferi mai multe detalii în legătură cu campania demarată de cei de la Digi.

RCS RDS lansează concursul care îți poate aduce un TV cadou

Dacă ești client al serviciului de televiziune sau te abonezi în perioada campaniei, intri în concurs și te poți număra printre câștigătorii premiilor atractive puse în joc de compania lui Zoltan Teszari. Tot ce trebuie să faci este să urmărești programele speciale difuzate de Diva în această perioadă și să le lași un mesaj celor dragi de Crăciun pe digiromania.ro și să accesezi pagina dedicată concursului.

Intră în spiritul sărbătorilor cu cele mai tari filme de Crăciun de pe Diva! ??
Dacă ești client #DigiTV sau te abonezi in perioada campaniei, intri în concurs și poți câștiga un SMART TV împreună cu un sistem Home Cinema!
”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Digi România.

RCS RDS, acord-surpriză cu Akta Telekom

În altă ordine de idei, RCS RDS nu renunță la planul său de a-și extinde operațiunile de pe teritoriul țării noastre. În acest sens, compania a încheiat un acord interesant cu Akta Telecom și Digital Cable Systems. Potrivit comunicatului transmis recent, afacerea nu a fost deloc ușor de realizat, întrucât cel mai mare jucător de pe piața operatorilor tv din România s-a văzut nevoit să plătească aproximativ 77 de milioane de euro.

În baza contractelor, RCS&RDS ar urma să furnizeze un număr de aproximativ 540.000 de servicii de acces la internet, televiziune prin cablu, telefonie fixă şi telefonie mobilă. Contractele sunt încheiate pentru o durată iniţială de 3 ani, care poate fi prelungită la opţiunea oricăreia dintre părţi pentru un nou termen de 3 ani. Sumele totale plătibile cu titlu de chirie sau preţ de către RCS&RDS în temeiul acestor contracte sunt de maximum 77 milioane euro exclusiv TVA“, anunță RCS RDS.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×