RCS RDS, schimbări în emisiunea lui CTP! Roxana Lăzărescu este noua realizatoare

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 18:14
RCS RDS, schimbări în emisiunea lui CTP! Roxana Lăzărescu este noua realizatoare
Emisiunea lui CTP de la Digi 24 are o nouă prezentatoare. Roxana Lăzărescu se alătură gazetarului. Sursa foto: hepta.ro

Cap Limpede, emisiunea de la Digi 24 care îl are drept invitat permanent pe CTP va suferi o serie de modificări importante, anunță reprezentanții postului RCS RDS. Producția va avea o altă oră de difuzare, dar și o nouă prezentatoare în locul Alinei Manolache, cea care și-a anunțat plecarea din echipa canalului de știri în urmă cu câteva săptămâni.

Roxana Lăzărescu este noua realizatoare a emisiunii Cap Limpede de la Digi 24

Astfel, potrivit reprezentanților Digi 24, Roxana Lăzărescu va fi noua realizatoare a emisiunii în cadrul căreia va dezbate cele mai importante subiecte ale momentului împreună cu gazetarul Cristian Tudor Popescu. Prima ediție în noua formulă va fi difuzată vineri, 10 ianuarie, de la 20:00, cu o oră mai devreme decât era programată inițial.

Cap Limpede a început la jumătatea lunii noiembrie 2019, cu Alina Manolache în postura de gazdă și CTP invitat permanent. Producția a fost lansată în contextul refuzului jurnalistului de a mai apărea în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu.

Alina Manolache, fosta realizatoare a emisiunii lui CTP a demisionat de la Digi 24

Reamintim că RCS RDS a primit o lovitură importantă chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. Alina Manolache, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste ale postului de știri și-a anunțat demisia, părăsind astfel atât pupitrul știrilor, cât și pe cel al emisiunii pe care o realiza alături de CTP.

Potrivit Pagina de Media, aceasta a decis să se alăture ziarului Libertatea, coordonat editorial de Cătălin Tolontan. Sursa citată mai notează că Alina Manolache va lucra în departamentul de investigații al publicației, dar și în cadrul proiectelor video.

Lumea politică m-a atras încă din facultate, când am făcut practică în redacția unui ziar pentru care scriam scurte materiale despre partidele vremii. Apoi, am migrat către televiziune și m-am ocupat de domeniul social.

Politicul a rămas însă prima și marea mea pasiune. Cei șapte ani petrecuți la Digi24 au fost pentru mine și șapte ani despre politica din România. Nici nu am obosit, nici nu m-am blazat”, a declarat jurnalista.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×