RCS RDS, cele mai noi oferte de Crăciun! Telefoane la preţ redus sau chiar gratis

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 14:32
RCS RDS, cele mai noi oferte de Crăciun! Telefoane la preţ redus sau chiar gratis
RCS RDS vine cu oferte de nerefuzat în preajma sărbătorilor de iarnă. Sursa foto: Observatorul Prahovean

RCS RDS vine cu vești bune pentru clienți înainte de Crăciun. Compania care oferă una din cele mai bune oferte la Internet și telefonie mobilă continuă surprizele și după Black Friday.

RCS RDS oferă un smart TV clienților

Dacă de Black Friday RCS – RDS a dat abonamente la prețuri reduse, chiar la jumătate, de Crăciun ofertele vor continua căci compania anunță că dă telefoane din gama Samsung, de pildă, la zero lei.

Pe lângă telefoanele Samsung și ofertele la abonamentele Digi, compania plusează cu o super-ofertă la Smart TV, pe care cumpărătorii l-ar putea lua gratuit.

Oferte de neratat la telefoane mobile și Internet

Clienții Digi pot câștiga un smart TV intrând pe site-ul companiei, unde nu trebuie să facă altceva decât să completeze un formular.

Tot ce trebuie să faci dacă vrei să câștigi acest televizor deștept, este să intri aici câteva informații despre tine precum numele complet și ID-ul de client.

Promoția este valabilă până pe 16 decembrie. De asemenea, tot în perioada asta a sărbătorilor de iarnă, Digi oferă un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat cu convorbiri nelimitate și internet, de asemenea, fără limită de bandă!

Persoanele care optează pentru mai mult de patru abonament trebuie să scoată din buzunar doar trei euro, adică în jur de 15 lei, iar pentru un abonament cinci euro, cu puțin peste 20 de lei.

Printre telefoanele pe care RCS RDS le oferă la prețuri mici sau chiar gratuite se numără Nokia 2.2, Motorola E6 Plus cu 45 de lei rata sau Samsung Galaxy A10 cu un avans de zero lei și o rată de 54 de lei pe lună.

Există și telefoane pentru care va trebui să scoți ceva mai mulți bani din buzunar: Motorola One Vision (avans de 82 de lei, rată de 159) sau Samsung Galaxy A40 (avans de 140 de lei, rată de 75).

Telefoanele pot fi plătite în termen de 12 sau 24 de luni, în funcție de dorința clientului.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×