Răzvan Simion, critici dure pentru înlocuitoarea Flaviei la Neatza! Ce s-a spus în direct, la Antena 1

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/05/2019, 12:50
Răzvan Simion, critici dure pentru înlocuitoarea Flaviei la Neatza! Ce s-a spus în direct, la Antena 1 GALERIE FOTO
Ramona Olaru are o relație de 5 ani și este căsătorită de 3, cu Bogdan Sursa foto: Facebook.com

Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii  matinalului ,,Neatza”, de la Antena 1, a criticat-o aspru pe Ramona Olaru, înlocuitoarea asistentei Flaviei Mihășan.

Blonda, Ramona Olaru, a primit critici dure din partea lui Răzvan

Ramona Nicoleta Olaru i-a luat locul fostei asistente tv, Flavia Mihășan când aceasta a rămas însărcinată. Deși, Ramona Olaru este de 9 luni asistentă la emisiunea ,,Neatza”, Răzvan Simion este în continuare dur cu blonda și o ceartă mai des. În schimb, Ramona spune că, Dani Oțil este mai permisiv.

Răzvan îmi zice tot timpul: „Poartă-te ca o lady! Fii și tu cuminte!”. Că eu sunt nebună, așa am fost și nu pot să mă stăpânesc, sunt: ha, ha, ha, hi, hi, hi. Dar se distrează cu ce fac eu! El e cel mai aspru, ca să zic așa , dar e foarte bine ce face. Am învățat multe lucruri alături de ei în doar două luni”, a mărturisit asistenta tv pentru cancan.ro.

Tânăra a mai cochetat cu televiziunea și este foarte entuziasmată de noul jos. S-a obișnuit atât cu programul matinal, cât și cu colegii.„Nu știu când au trecut două luni. Foarte rapid m-am adaptat, pentru că îmi place extrem de mult și, când îți place un lucru, nu te mai gândești: Aoleu, e 5 dimineața, nu vreau să mă trezesc. Nu, încă mă bucur de lucrul acesta și mă trezesc fericită tot timpul. La 6 dimineața, când intru pe ușa redacției cu: Hei, bună dimineața! Ce faceți?, colegii mă întreabă: „De unde ai energia asta?”. Încă o am, pentru că îmi place”. Ca să fie fresh în fiecare dimineață, tânăra recunoaște că are grijă să-și facă somnul de frumusețe. „La 21.30 – 22.00 e deja ora la care nu mai pot să țin ochii deschiși. Dar mă bucur că am toată noaptea pentru odihnă”, a declarat Ramona. 

Ramona Olaru are o relație de 5 ani și este căsătorită de 3
Asistenta tv, Ramona Olaru s-a obișnuit cu colegii și programul matinal de la Neatza
Sursa foto: instagram.com

Ramona Olaru, trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Foarte puțini știu că, fosta asistentă de la emisiunea ,,Prietenii de la 11” este căsătorită de 3 ani, cu Bogdan. Ramona Olaru și-a ținut acsunsă povestea de dragoste de ochii presei până de curând când a ieșit la rampă cu câteva declarații. Asistenta de la ,,Neata” își dorește foarte mult un copil, iar într-o perioadă chiar a încercat să râmână însărcinată.

„De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape..cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…„heeeei, hai să ne distrăm”, iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, a spus ea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×