Răzvan Simion a vorbit în premieră despre divorț. Declarații incendiare la Extra Night Show

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/02/2019, 15:09
Răzvan Simion a vorbit în premieră despre divorț. Declarații incendiare la Extra Night Show GALERIE FOTO
Razvan Simion a vorbit despre divort, la patru ani de la separarea de fosta sa sotie

Răzvan Simion a ales să vorbească despre divorțul de Diana femeia care i-a fost alături timp de 15 ani și care i-a dăruit și doi copii. Explicațiile celebrului realizator TV vin după patru ani de la momentul despărțirii! Între timp, acesta și-a refăcut viața alături de interpreta Lidia Buble.

Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Răzvan Simion a făcut o serie de mărturisiri emoţionante despre fosta sa soţie, şi a spus că a înţeles supărarea ei. Ajunsese să nu mai citească declarațiile ei.

Răzvan Simion nici nu mai citea acuzațiile soției sale pe care le făcea în presă, după divorț

„Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-a “umflat”, nu m-am ambalat . Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată! (…)Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”, au fost cuvintele lui Răzvan.

Razvan Simion divort
Razvan Simion a divortat dupa 15 ani

Răzvan Simion şi Diana au decis să divorţeze în urmă cu patru ani, după 15 ani de mariaj. La scurt timp după despărţirea dureroasă, prezentatorul s-a afişat alături de Lidia Buble şi a început să o invite din ce în ce mai des în emisiunea prezentată de el și de Dani Oțil. După mai multe luni în care s-au ferit de ochii presei, cei doi au recunoscut că formează un cuplu.

Lidia Buble, în vârstă de 25 de ani, încă nu l-a dus pe iubitul ei în vârstă de 38 de ani acasă la părinți. Deși sunt împreună de trei ani, Răzvan nu l-a cunoscut pe tata-socru. Motivul este unul bine întemeiat și a fost explicat chiar de Lidia Buble. „Părinţii mei încă nu l-au cunoscut pe Răzvan, dar fraţii mei, da. La noi este tradiţie ca, doar atunci când sunt planuri de nuntă, să fie prezentat părinţilor partenerul de viaţă. Aşa s-a întâmplat în toate cazurile, la fraţii sau la surorile mele. Doar când a fost vorba despre cerut de la părinți şi au fost intenţii serioase, doar atunci mama şi tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau noră”, a completat aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×