Răzvan Simion a renunțat la X Factor, din cauza Lidiei Buble! Ce s-a întâmplat

Sandra Popescu   
în X Factor
30/05/2018, 14:08
Răzvan Simion a renunțat la X Factor, din cauza Lidiei Buble! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Răzvan Simion a recunoscut de ce a renunțat la X Factor

Răzvan Simion a renunțat la postul de prezentator la X Factor, din cauza Lidiei Buble. În ultima vreme, matinalul de la Antenă a fost tot mai ocupat, iar solicitările din partea șefilor din trust au fost primite cu refuzuri repetate din partea lui.

Mai exact, de la începutul anului, Răzvan Simion este și impresarul Lidiei Buble. El s-a implicat foarte mult în proiectele artistei, așa că nu îi mai rămâne timp pentru propria carieră. ”Proiectele pe care le are, de ceva timp, în managementul echipei Epiq Records, în special al artistei Lidia Buble, nu-i mai permit lui Răzvan Simion să aibă timpul necesar pentru a face şi altele în paralel. Aspectul cel mai important este că, de la începutul anului, Răzvan i-a devenit Lidiei Buble şi manager, în adevăratul sens al cuvântului, şi se concentrează şi se implică foarte mult în cariera artistei care îi este şi iubită, de altfel, dar şi în activităţile de studio, ale echipei lui de la casa de producţie Epiq”, au declarat surse din apropierea starului de la Antena 1, potrivit  click.ro.

Răzvan Simion a renunțat la X Factor din cauza Lidiei Buble

Matinalul Răzvan Simion a preferat să renunțe la postul de prezentator de la X Factor, iar asta a făcut ca și Dani Oțil, de care este nedespărțit în prezentări, să facă același pas înapoi. Se pare că veniturile pe care le are Lidia Buble sunt suficiente pentru a-l mulțumi pe moderator și pentru a-l face să renunțe la propriile proiecte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×