Răzvan Fodor, despărțire grea de familie. A plecat în aventura vieții sale, la Asia Express

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/10/2019, 11:36
Răzvan Fodor, despărțire grea de familie. A plecat în aventura vieții sale, la Asia Express GALERIE FOTO
Răzvan Fodor și-a lăsat familia pentru Asia Express. Sursa foto: spynews.ro

Concurenții celebrei emisiuni de la Asia Express, difuzată de Antena 1, trebuie să plece departe de familie, lucru foarte greu de făcut. Cel care a și postat o fotografie din timpul despărțirii de soție și fetiță este Răzvan Fodor, care a lăsat totul în urmă și a plecat în aventura vieții sale.

Răzvan Fodor și-a lăsat familia pentru Asia Express

Despărțirea de soție și copil a fost foarte grea pentru Răzvan Fodor. Acesta și-a îmbrățișat soția și fetița lung înainte de plecare și a anunțat prin intermediul unui mesaj publicat pe instagram că inima lui s-a făcut bucăți odată cu despărțirea de familie. „Asia Express România, uite ce mi-ai făcut! Mi se rupe inima”, a scris acesta alături de imaginea emoționantă în care își lua adio de la cei dragi.

Și soția sa a suferit în momentul când și-au luat rămas bun. „Îmbrățișare de plecare. Împreună, am trăit multe aventuri prin diverse colțuri ale lumii. De data asta, pleacă singur. Îți ținem pumnii, Fodorică al meu! Să vă jucați frumos!”, a scris și soția lui Fodor, Irina.

Răzvan Fodor și-a lăsat familia pentru Asia Express
Răzvan Fodor și-a lăsat familia pentru Asia Express. Sursa foto: clik.ro

Fodor face echipă cu Sorin Bontea

În sezonul trei al emisiunii Asia Express acțiunea se va desfășura tot în Asia, însă „Drumul Comorilor” va trece prin Filipine și Taiwan, pentru prima dată în formatul celebrei emisiuni care are loc în mai multe țări. Răzvan Fodor va face echipă la Asia Express cu bunul său prieten chef Sorin Bontea.

Cei care s-au încumetat să plece pe „Drumul Comorilor” vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×