Răzvan Botezatu s-a căsătorit cu iubitul, în Germania! A postat imagini cu verigheta

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/12/2019, 15:00
Răzvan Botezatu s-a căsătorit cu iubitul, în Germania! A postat imagini cu verigheta
Răzvan Botezatu s-a căsătorit cu iubitul, în Germania. Sursa foto: wowbiz.ro

Răzvan Botezatu s-a căsătorit cu iubitul său german și le-a arătat tuturor verigheta! Fostul prezentator de televiziune a postat o fotografie pe o rețea de socializare, iar fanii săi l-au felicitat pentru alegerea făcută. Alți internauți au fost destul de răutăcioși.

Răzvan Botezatu s-a căsătorit cu iubitul, în Germania

Răzvan Botezatu trăiește o poveste de iubire modernă în Germania, acolo unde s-a mutat de mai mult timp. Fostul prezentator de la Antena Stars și-a cunoscut iubitul în Germania, iar acum locuiește cu acesta.

Recent, Răzvan a fost cerut în căsătorie de iubitul lui, iar fostul prezentator a spus ”DA”. Anunțul neașteptat a fost făcut pe una dintre rețelele de socializare: „Am fost cerut în căsătorie”, a scris Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu s-a căsătorit cu iubitul, în Germania
Răzvan Botezatu s-a căsătorit cu iubitul, în Germania. Sursa foto: wowbiz.ro

Răzvan a postat prima imagine cu verigheta

La scurt timp după ce a făcut marele anunț, Răzvan a postat prima imagine cu verigheta, ceea ce înseamnă că cei doi bărbați s-au căsătorit deja. Mai mult, acesta a postat o fotografie în care chiar se sărută cu iubitul său.

Răzvan Botezatu a recunoscut că a fost foarte speriat de ideea de a spune public ce orientare sexuală are, deoarece știa că va fi acuzat drastic de unii, însă și-a făcut curaj și a spus lucrurilor pe nume.

„Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulți ani. Ca prezentator de televiziune am fost încurajat să fiu eu însumi. Sunt și în România bărbați care au mărturisit public că sunt GAY.

Îmi apreciez intimitatea și știu că o deschid cu aceste linii, că voi deschide Cutia Pandorei. Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma… și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice. Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea(…)”, a spus Răzvan Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×