Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui. Ce a ajuns să facă fostul prezentator după ce a părăsit televiziunea

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/12/2019, 10:13
Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui. Ce a ajuns să facă fostul prezentator după ce a părăsit televiziunea
Bat clopote de nuntă pentru Răzvan Botezatu. fostul prezentator de la Antena Stars. Sursa foto: astazi.ro

Răzvan Botezatu a recunoscut în urmă cu jumătate de an că este homosexual, iar la scurt timp a părăsit România pentru a locui în Germania. Fostul prezentator de la Antena Stars a mărturisit zilele trecute că a fost cerut în căsătorie de iubitul lui. 

Fostul prezentator TV Răzvan Botezatu se căsătorește cu iubitul lui

Răzvan Botezatu a vorbit despre perioada în care a fost agresat atât fizic, cât și verbal de oamenii care se legau de orientarea sa sexuală. Fostul prezentator și-a luat inima în dinți și a mărturisit în urmă cu mai bine de 6 luni că a obosit să se ascundă.

După a recunoscut că este homosexual tânărul a plecat în Germania unde a luat-o de la zero. Răzvan Botezatu este în culmea fericirii după ce iubitul lui l-a cerut în căsătorie și acesta se pare că a spus un hotărât „Da”.

Matinalul a postat pe o rețea de socializare o fotografie în dreptul căreia a scris: „Am fost cerut în căsătorie”. Odată cu cererea în căsătorie fostul prezentator a primit și un buchet imens de trandafiri roșii.

Ce face Cătălin Botezatu după ce s-a mutat în Germania

Răzvan Botezatu a renunțat la cariera din televiziune și a ales să locuiască în Germania. Fostul prezentator TV spune că este bine și s-a acomodat în noua țară unde a învățat și limba într-un timp foarte scurt.

Decizia de a pleca din România a fost luată după ce cheltuielile au început să fie foarte mari, iar jobul său nu le mai putea acoperi. Răzvan Botezatu nu lucrează propriu-zis în străinătate, dar câștigă de trei ori mai mult decât atunci când era în țară.

„Fac bani din instagram și sunt pr la o aplicație, la Red Carpet, și de acolo îmi vin suficienți bani pentru a mă descurca de-a dreptul onorabil în Germania. Oricum, sunt și mama și sora mea acolo, nu îmi făceam griji, dar mă descurc.

Mă gândesc la televiziunea din Germania, este cu totul și cu totul altceva acolo”, a declarat Botezatu, scrie cancan.ro.

Răzvan Botezatu a recunoscut că este homosexual

„Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu … E gay!

Am hotărât să nu mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim sunt doar în intimitate, în rest sunt același om.

Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund”, mărturisit fostul prezentator TV Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×