Răzbunarea unei mirese: a citit la nuntă mesajele către amantă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 09:22
Răzbunarea unei mirese: a citit la nuntă mesajele către amantă
Mireasa înșelată s-a raăzbunat! Jurămintele de la altar s-au transformat în mesajele mirelui către amantă

Căsătoria este un legământ pe viață, după cum ar dori cei mai mulți, iar acesta curpinde respect, comunicare, dar mai ales loialitate. Nicio poveste de dragoste din filme nu s-a terminat cu un el ducându-se cu cea mai bună prietenă sau cu o altă femeie.

Din păcate, o viitoare mireasă, care a crezut în loialitatea soțului său, a avut o mare supriză, pe care i-a și împărtășit-o la altar. Tinerii trebuiau să-și facă jurăminte de dragoste, dar din cauza faptului că mirele a călcat strâmb, acestea s-au transformat în descoperirea în văzul tuturor a mesajelor sale către amantă.

Jurămintele de nuntă, transformate în mesaje de la amantă

În această poveste de dragoste sfârșită prematur este vorba de Casey, care spera ca aceasta să fie cea mai frumoasă zi din viața ei și Alex, cel care a călcat strâmb dinainte să se căsătorească. Iubirea lor a fost atât de mare încât s-a sfârșit înainte de a începe cu adevărat. Din păcate pentru Casey, Alex a înșelat-o, iar ea aflat totul din mesajele pe care le trimitea amantei secrete. Ideea de răzbunare a acesteia au fost niște capturi ale textelor dintre cei doi, citite chiar la altar.

„ Eu nu m-aș mărita cu el. Tu?Weekendul acesta. Tu și eu. Ne vedem. Arată-mi ce ai tu mai bun”, „Corpul tău este incredibil. Și știi cum să-l folosești. Mi-aș dori ca prietena mea să fie măcar pe jumătate atât de talentată ca tine”, „Mi-e foarte dor de tine. Mă gândesc numai la tine. Nu am mai avut o astfel de conexiune cu nimeni”, potrivit capturilor miresei, care i-au desconspirat povestea secretă de iubire a mirelui ei. Sfârșitul a fost acompaniat de vorble dezamăgite ale lui Casey: „Nu o să fie nicio nuntă astăzi. Se pare că Alex nu este cine credeam că este.” Casey a decis ca ziua aceea să nu fie pierdută, așa că le-a spus invitaților că va urma totuși o petrecere: „Vom avea în schimb o celebrare a onestității: găsirea iubirii adevărate și acceptarea sfârșitului, chiar dacă este dureros”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×