Războiul operațiilor estetice de la Ferma. Cine are mai multe? Mihaela Rădulescu sau Brigitte Sfăt

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 18:29
Războiul operațiilor estetice de la Ferma. Cine are mai multe? Mihaela Rădulescu sau Brigitte Sfăt GALERIE FOTO
Bătălia operațiilor estetice este la Ferma!

Ferma a adus cu adevărat un nou început anul acesta. Personajele care se luptă în competiția acerbă au trezit scandaluri nebănuite. Fanii au fost uimiți de operațiile estetice ieșite în evidență la apariția Mihaelei Rădulescu și Brigitte Sfăt. Urmăritorii emisiunii au fost uluiți de cum arată chipurile celor două.

Câte operații au cele două și cum s-au transformat în timp? „Mai mult, se observă că are botox băgat în faţă pentru a scăpa de ridurile de la ochi ăi frunte”, a spus medicul estetician Victor Schwartz.

Bătălia operațiilor estetice la Ferma! Câștigă Mihaela Rădulescu sau Brigitte Sfăt?

Doctorii Călin Doboș și Victor Schwartz au oferit păreri avizate despre controversata situație a operațiilor Mihaelei Rădulescu. „Din poze reiese că Mihaela Radulescu are pomeţii injectaţi, ridicaţi, la fel şi buzele. Într-adevăr, pare să-şi fi făcut ceva la nas şi pomeţi.În princiu, operaţiile la nas întineresc, pentru că vârful nasului se lasă în timp şi ridicarea sau stabilizarea acestuia dau o notă de întinerire. Un nas mai lung e foarte bine să fie retuşat”, au spus cei doi medici esteticieni.

Mihaela Rădulescu înainte de operațiile estetice
Mihaela Rădulescu înainte de operațiile estetice

 „Cât despre pomeţi, s-a constatat o dezumflare a acestora odată cu trecerea timpului, practicarea sportului şi dietelor. Soluţiile de umplere sunt mai multe: fie prin injectări cu acid hialuronic, lifting special de pomeţi, implant sau injectare cu grăsime. Mihaela Rădulescu trăieşte dintr-o imagine, ea nu poate rămâne neatentă la aceste aspecte. (…) Dacă a ieşit bine sau nu, e o chestiune de gust şi aşteptări. Mulţi cred că operaţiile estetice fac minuni. Ele, cu siguranţă, îmbunătăţesc imaginea”, a declarat sursa citată. Brigitte Sfăt, concurentă la Ferma, a atras atenția asupra chipului său dat fiind faptul că în cadrul competiției nu poartă foarte mult machiaj. Fosta soție a lui Ilie Năstase este cunoscută pentru perfecțiunea fizică spre care tinde, astfel că de-a lungul vremii a apelat de câteva ori bune la măestria medicilor esteticieni.

Brigitte Sfăt înainte de operații
Brigitte Sfăt înainte de operații

“Brigitte a fost la turci inainte de sarbatori si si-a facut o operatie, la fata, de vreo 3.000 de euro. Si-a intins pielea, si-a hidratat-o, si-a facut reconstructie de muschi. Aceasta operatie se face la fata si la gat, dureaza cateva ore si se poate face doar cu anestezie totala.Oricum are un ten de bebelus, neted, fin, hidratat si nu mai e nevoita sa faca alte injectii cu botox sau acid hialuronic cel putin o perioada”, susțin surse din showbiz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×