Războiul dintre Claudia și Brigitte continuă la Ferma, Pro TV: „Golancă perversă! Te transport direct la spitalul 9! Ești caz de psihiatrie”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/02/2019, 09:00
Războiul dintre Claudia și Brigitte continuă la Ferma, Pro TV: „Golancă perversă! Te transport direct la spitalul 9! Ești caz de psihiatrie” GALERIE FOTO
Claudia Pavel a facut un scandal monstru cu Brigitte Sfat la Ferma!

Show total la Ferma, marți seara, unde Claudia ”Cream” Pavel a răbufnit la adresa lui Brigitte Sfăt! Cele două femei nu par să se mai suporte una pe cealaltă! La ediția difuzată marți, Claudia Pavel a făcut-o cu ou și cu oțet pe fosta soție a lui Ilie Năstase. Scena s-a desfășurat în curte, unde Claudia Pavel tăia lemne. I-a aruncat cuvinte grele, iar Brigitte s-a mulțumit să-i spună doar ”O zi minuna cu Domnul!”, de mai mai multe ori.

Totul a pornit în urma unei discuții pe care Brigitte a avut-o cu Silviu și Ioana, în care se referea la faptul că interpreta ar vrea să îl cucerească pe Remus. Aflată în hambar, Claudia a auzit întreaga discuție și a răbufnit.

Claudia Pavel a spus despre Brigitte Sfăt că este bolnava psihic

„Săraca de tine, Brigitte,  trebuie să te duci la spitalul de nebuni. Nu am văzut în viața mea așa femeie ca tine,  mitomană. Mi-e milă de tine, fata. Vai de capul tău. Golancă perversă, pușcăriașă. Să nu mai îndrăznești să vorbești cu mine”,i-a spus Claudia Pavel lui Brigitte.

După ce s-au mai calmat spiritele, cele două nu au revenit la gânduri mai bune. ”Fiecare religie ne învață același lucru, să fim buni și miloși și iertători. Ea nu face decât să înțepe oamenii și să fie rea și neînțelegătoare și nemilioasă și egoistă, dar având o boală psihică, eu chiar nu cred că este vina ei”, a declarat Claudia Pavel.

Claudia Pavel scandal Brigitte Sfat Ferma
Brigitte Sfat ameninta cu instanta, dupa scandalul pe care l-a avut cu Claudia Pavel, la Ferma

De cealaltă parte, Brigitte Sfăt amenință cu instanța! „Sunt șocată. Nu am crezut că poate să spună așa ceva. Nu o să stăm o veșnicie aici, o să ieșim. Și am și eu vreo doi avocați și o să vedem. Nu se fac lucrurile astea, pentru că îți distrug imaginea. Când tu vrei să te dai Zâna Măseluță, dar când vorbești ies broaște…vorbele vin din izvorul sufletului ”, a spus Brigitte.

Conflictul dintre cele două este unul mai vechi. Brigitte Sfăt a acuzat-o pe Claudia Pavel că s-ar fi culcat cu fosatul ei soț!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×