Categorie: Autor:

Războiul declarațiilor dintre Andreea Bălan și Misty, partenera lui Keo: „O sfătuiesc să tacă”

S-a reaprins conflictul dintre Andreea Bălan și Misty, femeia cu care fostul iubit al cântăreței de la Andre, Keo, formează o minunată familie, după ce aceasta ar vrea să ia din nou legătura cu artist pentru o posibilă împăcare.

Andreea Bălan îi dă replica lui Misty

Andreea Bălan îl urmărește din nou pe Keo pe rețelele de socializare, iar acest lucru i-a atras atenția lui Misty, care pare a fi destul de geloasă.

Andreea a vrut să lămurească, în primul rând pentru fanii ei, adevărul despre așa zisa împăcare dintre ea și Keo.

Fosta pereche a lui George Burcea, de care nu ar fi divorțat încă, a scris pe Instastory un mesaj în legătură cu acuzațiile pe care i le aduce Misty. Unii dintre fanii Andreei Bălan cred că blondina l-a urmărit pe Keo din nou pe Instagram poate chiar pentru a-l face gelos pe Burcea, fostul ei și ca nu ar exista cu adevărat sentimente din partea ei față de cântăreț.

Blondina spune că îi place de artistul Keo: „Nu pot să nu apreciez o reprezentație muzicală”

„Vreau să dezmint ceva ce a apărut astăzi în presă, cum că eu aș vrea să mă împac cu un fost iubit. Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

„Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist.

Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo..”, a spus Andreea pe Instagram story”, a completat vedeta.