Război între Brigitte și Ilie Năstase. Totul a plecat de la bani

Maria Cristina   
în Stiri mondene
15/11/2018, 09:01
Război între Brigitte și Ilie Năstase. Totul a plecat de la bani
Război între Brigitte și Ilie Năstase. Totul a plecat de la bani

Un război a pornit între Brigitte (41) și Ilie Năstase (72), iar totul a început de la bani. S-a rupt lanțul de iubire dintre cei doi foști soți, iar Nasty și Brigitte au ajuns la „cuțite”. Fosta soție a marelui tenismen îi aduce acuzații grave acestuia.

Brigitte este foc și pară pe Ilie Năstase, fiincă i-ar datora „o căruță de bani”. Au divorțat de aproximativ două luni, dar reproșurile fostei soții nu-i dau pace lui Nasty. Sexoasa brunetă susține că Năstase are o datorie de 40.000 de euro la ea, după ce ar fi încheiat o tranzacție imobiliară.

Războiul continuă! Brigitte Năstase își vrea banii înapoi

Brigitte și Ilie Năstase au ajuns la „cuțite”! Bruneta îi aduce acuzații grave fostului tenismen
Brigitte și Ilie Năstase au ajuns la „cuțite”! Bruneta îi aduce acuzații grave fostului tenismen

În urmă cu o săptămână, Brigitte Năstase și iubitul său din Târgoviște, Corneliu Oană (34), au luat prin surprindere pe toată lume și s-au logodit. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, însă amintiri o „chinuiesc” pe Brigitte. . Deși divorțul dintre ea și Ilie s-a pronunțat pe 26 septembrie (a.c), un partaj al bunurilor nu a fost necesar, fiindcă Ilie și-a pus la adăpost avearea. Cei doi au semnat un contract prenupțial, însă Brigitte îl acuză pe tenismen că are să-i dea o sumă frumușică de bani.

”Ilie are bani să îmi dea şi ştie foarte bine despre ce este vorba. Sunt bani dintr-o tranzacţie imobiliară, care însumează 40.000 de euro”, a declarat Brigitte Năstase.

Ilie Năstase și-a refăcut viața

Ilie Năstase și refăcut viața alături de Ioana Simion (43). Fostul mare tenismen și-a tatuat pe mână numele actualei iubite. „Când eram cu Brigitte, prietenii mă ocoleau. Nu mai eram aceeaşi persoană ca înainte. Acum mă simt bine, iar Ioana este ultima mea iubire. Ţiriac a cunoscut-o şi mi-a spus «dacă tu eşti fericit cu ea, asta e bine». Era supărat pentru că în relaţia pe care am avut-o înainte nu ne mai vedeam, nu îmi plăcea scandalul. Mulţi prieteni m-au evitat în perioada respectivă”, a mărturisit Ilie Năstase în emisiunea XTRA Night Show.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×