Rareș Bogdan, suspendat de la Realitatea TV!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
21/11/2018, 20:38
Rareș Bogdan, suspendat de la Realitatea TV!
Rareș Bogdan a fost suspendat de la Realitatea TV

Realizatorul de televiziune Rareș Bogdan a fost suspendat de la Realitatea TV după ce a cerut, la emisiunea ”Jocuri de putere”, de marți, 20 noiembrie, demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia. Gestul moderatorului a venit în urma faptului că Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați în cadrul postului Realitatea TV. Conform libertatea.ro, Cozmin Gușă, unul dintre patronii postului Realitatea TV, a făcut câteva declarații, pentru a elucida misterul zilei de marți, dar mai ales misterul suspendării lui Rareș Bogdan. Acesta a precizat că suspendarea realizatorului de televiziune este una temporară.

”Rareș Bogdan a făcut o boacănă, impardonabilă pentru cei 400 de colegi ai săi, dar e suspendat temporar, pentru două zile. Joi seara sau vineri dimineața (22 sau 23 noiembrie – n.r.) voi avea o discuție cu el și vom lămuri lucrurile. Abia atunci, voi lua o decizie definitivă. Problema e că nu m-a criticat pe mine sau pe Marcel, ci postul. Dacă n-a știu să-și ceară scuze, în această dimineață… , a mărturisit Cozmin Gușă pentru sursa menționată mai sus.

Rareș Bogdan a fost suspendat de la realitatea TV

rares bogdan a fost suspendat de la realitatea tv
Rareș Bogdan, în platoul emisiunii pe care o prezintă

Totodată, Rareș Bogdan a adăugat, pentru paginademedia.ro, câteva detalii legate de întâmplările de după anunțul său care a șocat patronii postului. ”Am primit mesaj de la Cozmin Gușă, nici măcar nu m-a sunat. În momentul în care nu mi se permite astăzi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a încheiat. I-am spus, civilizat, că pierdem și noi, și Realitatea TV. Nu doresc și nu am dorit să plec de la Realitatea. Nu am niciun motiv să îmi doresc să plec de la Realitatea TV. Nu mi-am închipuit vreodată nici măcar că o să ajung să discut așa ceva. Nu am purtat discuții cu nicio altă televiziune ”, a completat realizatorul TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×