Rareș Bogdan revine la „Jocuri de putere”, la Realitatea TV

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/11/2018, 20:49
Rareș Bogdan revine la „Jocuri de putere”, la Realitatea TV
Rareș Bogdan se întoarce la Realitatea TV!

Rareș Bogdan revine la Realitatea TV, după ce a fost suspendat și după ce a amenințat conducerea cu demisia. Acesta a lăsat un mesaj pentru fanii emisiunii sale pe un site de socializare, unde își anunță revenirea în forță la pupitrul „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan„. ”Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitați. Nu am ce să-i reproșez lui Cozmin Gușă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine.

Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbați. În seara când lucrurile au degenerat, poate și ulterior, am fost amândoi pătimași. Nu pot să-i reproșez asta, nu mi-o reproșez nici mie. Atunci când nu ne vom mai arăta sentimentele vom fi doar niște roboți, vom fi vrednici de milă”, a precizat în momentul în care a fost suspendat de Cozmin Gușă.

Rareș Bogdan, din nou la Realitatea TV!

După scandalul pe care l-a avut cu Realitatea TV, Rareș Bogdan se pare că a fost primit înapoi. Jurnalistul a fost atât de supărat de neregulile petrecute, încât a amenințat cu demisia, iar mai apoi a fost suspendat de către Cozmin Gușă, om politic.

Rareș Bogdan, poză din cadrul emisiunii pe care o moderează
Rareș Bogdan, poză din cadrul emisiunii pe care o moderează

Rareș Bogdan se bucură de câștigul din cadrul conflictului, astfel că i-a anunțat și pe fanii emisiunii sale despre reușita în cauză. „Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă! Realitatea TV nu moare și nici nu se predă! Vă aștept de duminică până joi, de la ora 21 până la 1 noaptea, alături de toți invitații mei excepționali!

Continuăm împreună, câștigăm împreună! Noi împreună putem contribui la asta! „Realitatea TV și emisiunea fanion, „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan„, nu își schimbă direcția! Continuăm lupta pe baricada României morale, României reale, României eterne(…)”, a fost mesajul postat pe un site de socializare al lui Rareș Bogdan, din nou la cârma emisiunii „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan„.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×