Rareș Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran, dar îi dă și un sfat prietenesc! ”Să doarmă cu pistolul sub cap!”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 17:12
Rareș Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran, dar îi dă și un sfat prietenesc! ”Să doarmă cu pistolul sub cap!”
Rareș Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran. Sursa foto: radio.ubbcluj.ro

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran, dar i-a dat un sfat prietenesc care arată cum este politica din România! Liberalul, care provine și el din lumea presei, i-a spus fostului său coleg de media, actual coleg politician, că ar trebui să doarmă cu pistolul sub pernă!

Rareș Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran

„Mă bucură intrarea în politică a lui Moise Guran, a făcut presă de calitate. Salut intrarea lui în politică. (…). Îmi permit să îi dau un sfat cu prietenie şi simpatie: să ştie că în politică sunt mai mulţi crocodili decât în presă.

Dacă a crezut că a văzut totul în presă şi că atacurile din presă au fost usturătoare, îl asigur că aici trebuie să doarmă cu pistolul sub cap pentru că situaţia e mult mai dură.

”Uneori poţi primi loviturile de lângă tine”

Europarlamentarul i-a transmis încă un mesaj lui Moise Guran care are însă bătaie lungă! Rareș Bogdan a spus că de multe ori, în politică, ești lovit chiar de cei din apropierea ta!

”Uneori poţi primi loviturile de lângă tine. Să nu aibă încredere decât în cititorii săi, în fanii săi, în alegători! Atât. În rest, în nimeni”, a spus Rareş Bogdan, într-o intervenţie telefonică la Digi24.

Moise Guran a participat, miercuri seară, la ședința Biroului Național al USR şi şi-a exprimat intenția de a se înscrie în partid, renunțând la meseria care l-a consacrat.

„Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această țară”, a anunțat Moise Guran

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×