Rareș Bogdan, avertisment pentru Dan Barna! „Să mai lase aroganțele, să nu ajungă ca Adrian Năstase, cel mai arogant om din politica românească”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 16:27
Rareș Bogdan, avertisment pentru Dan Barna! „Să mai lase aroganțele, să nu ajungă ca Adrian Năstase, cel mai arogant om din politica românească” GALERIE FOTO
Europarlamentarul Rares Bogdan , mesaj pentru Dan Barna. Sursa foto - PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

Rareș Bogdan i-a transmis un avertisment lui Dan Barna! Pentru europarlamentarul liberal, comportamentul președintelui USR nu este unul tocmai plăcut. „Să mai lase aroganțele, ca să nu ajungă ca Adrin Năstase, cel mai arogant om din politica din România, devenit istorie”.

Rareș Bogdan, avertisment pentru Dan Barna!

Reacția lui Rareș Bogdan vine după ce Dan Barna, a declarat că dacă liberalii vor avea propriul candidat la alegerile locale pentru Primăria Capitalei, atunci ne „batem joc”, afirmând că este nevoie de un reprezentant puternic al partidelor de dreapta care să o învingă pe Gabriela Firea.

„Noi am spus că stăm de vorbă, dar nu ne plac aroganțele. Sfatul meu prietenesc, colegial, este să mai lase aroganțele.

„Să mai lase aroganțele, să nu ajungă ca Adrian Năstase”

Din politica românească cel arogant om a fost Adrian Năstase și a ajuns istorie. Eu nu-i doresc să ajungă pe urmele lui Adrian Năstase. Să lase aroganțele. Decența și respectul față de combatanți este cea mai bună abordare”, a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a transmis că liberalii au dreptul și resursele necesare pentru a avea candidați proprii pentru Primăria Capitalei și pentru sectoare.

„Sfatul meu pentru tânărul domn Barna este ca atunci când vorbește de Partidul Național Liberal să se uite exact la câți primari are PNL, la câte orașe codunce PNL, ce primării conduce PNL, să se uite că orașele mari ale României, în frunte cu Cluj, Oradea, Timișoara, Alba Iulia, Reșița, Ploiești, Suceava, Piatra Nemț, Roman, Botoșani, Târgu Jiu.

Și orașe mai mici ca Urlați, Comănești, Sinaia, Sebeș sunt conduse de primari liberali. Cred că PNL a dovedit că are în interiorul său suficiente resurse pentrua a vea dreptul să pună candidați pentru cele șase sectoare și pentru Primăria Generală a Capitalei”, a mai afirmat Rareș Bogdan.

Mai mult de atât, europarlamentarul a spus că scorurile PNL de la ultimele alegeri sunt mai mari decât ale USR.

„Domnul Barna reprezintă un partid care la ultimele alegeri a luat 12% din câte îmi amintesc. Noi reprezentăm un partid care a câștigat alegerile, care în primul tur a câștigat cu un scor de aproape 40%.

La alegerile europarlamentare Partidul Național Liberal a fost primul partid pe țară și a luat un scor de 28%. Domnul Barna reprezintă un partid care a luat 22% sau 23%. PNL are 1100 de primari, domnul Barna reprezintă un partid care nu are niciun primar”, mai spune acesta.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×