Rareș Bogdan a răbufnit în direct, la Realitatea TV: „Vor să mă aresteze”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/12/2018, 15:56
Rareș Bogdan a răbufnit în direct, la Realitatea TV: „Vor să mă aresteze”
Rarș; Bogdan a răbufnit din nou!

Scandalul lui Rareș Bogdan este departe de a se termina. Acesta și-a spus opinia public, din nou, foarte sinceră, despre cei de la Partidul Social Democrat. Rareș Bogdan alege să fie direct până la capăt și să spună lucrurilor crezute de el pe nume.

Prezentatorul de la „Jocuri de putere cu Rareș Bogdan”,  nu este la prima ieșire de un astfel de gen. Jurnallistul obișnuiește să își asume credințele și pe site-urile de socializare. Realizatorul tv se pare că ar fi primit niște informații care i-ar fi dat de înțeles că cei din partidul PSD care vor să-l scoată clipă de clipă de la Realitatea TV.

Rareș Bogdan a răbufnit, în direct
Rareș Bogdan a răbufnit, în direct

Rareș Bogdan, din nou în mijlocul scadalurilor

Prezentatorul de televiziune Rareș Bogdan a răbufnit din nou în propria emisiune. „În fiecare zi la PSD se pregătesc comandouri, în frunte cu Arsene-ciorăpel, cum să mă ridice direct din studio, să mă aresteze, să mă trimită de aici, să mă ducă undeva, să-mi dea în cap, să mă bată să nu mă pot ridica.

S-au discutat toate aceste aberații posibile, dar sunt atât de proști PSD-iștii încât discută asta în toate grupurile parlamentare de la Senat sau în întâlnirile lor neînțelegând că întotdeauna acolo unde sunt trei români, cel puțin unul va vorbi. Am fost informat și am înțeles că vă stau în gât. O să vă chinui seară de seară și am o mare plăcere să vă văd cum veți ajunge la 15 procente în preferințele electoratului. Atunci voi fi satisfăcut, fericit”, a spus acesta.

Rareș Bogdan, mesaj pentru cei care au condus Ministerul Transporturilor

Jurnalistul Rareș Bogdan a lăsat un mesaj pentru toți cei care au fost la conducerea Ministerul Transporturilor în ultimii 29 de ani. „29 de ani de bataie de joc. Un singur politician a avut curajul fatis sa intre între oameni: Klaus Iohannis. Si a fost aplaudat. Dar oamenii aveau o suparare: ca, dupa 100 de ani, lucrurile arata rau.

De ce ne este atat de rau? De ce colegii mei care au plecat la 11 de la Alba nu au ajuns in Bucuresti la ora 21:00? De ce invitati de-ai mei au ramas blocati la Brasov pentru ca Valea Prahovei a fost horror astazi? De ce TAROM, candva o companie fanion, a ajuns sa fie o rusine absoluta, cu intarzieri de 3-4 ore pe curse interne? Ce se intampla? Unde este blestemul pentru aceasta tara?

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×