Rapperul Pop Smoke a fost ucis. Indivizi înarmați au pătruns în locuința sa

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 08:28
Rapperul Pop Smoke a fost ucis. Indivizi înarmați au pătruns în locuința sa
Rapperul Pop Smoke a fost ucis. Sursa foto: variety.com

Lumea muzicii din America este în doliu, după ce tânărul rapper Pop Smoke a fost ucis în propria sa locuinţă de bărbaţi înarmaţi care au intrat cu forţa. Poliţia nu a spus dacă atacatorii au intrat în locuinţa rapperului cu scopul de a-l jefui sau pentru a-l ucide.

Rapperul Pop Smoke a fost ucis

Rapperul Pop Smoke a fost ucis prin împușcare, miercuri, în locuința sa din Hollywood Hills, California, au confirmat surse oficiale din poliție pentru CNN.

Bashar Barakah Jackson, pe numele de scenă Pop Smoke, avea doar 20 de ani și nu era de mult timp în industria muzicală. Acesta lansase în vara anului trecut primul său material discografic, care a avut un succes enorm. Piesa „Welcome to the Party” de pe acest album a avut peste 25 de milioane de vizualizări.

Procurorii au interogat mai multe persoane

Incidentul sângeros a fost anunțat de poliția locală într-o conferință de presă, însă nu a fost precizat numele victimei.

Oamenii legii au spus că au fost anunțați telefonic prin serviciul de urgență, în jurul orei 5 dimineața, de către cineva de pe coasta de Est, care raporta că locuința unui prieten a fost spartă și unul dintre suspecți era înarmat cu un pistol.

Când au ajuns la locul incidentului, polițiștii au găsit un bărbat care fusese împușcat. El a fost transportat la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Medicii au încercat să-i salveze viața, dar acesta a fost declarat mort câteva ore mai târziu.

Mai multe persoane au fost interogate de procurori în legătură cu atacul sângeros în urma căruia a fost ucis rapperul Pop Smoke, dar nimeni nu a fost arestat, până în prezent.

Avocatul rapperului a transmis un comunicat presei în care spune că familia rapperului „nu este pregătită să ofere declarații cu privire la evenimentele din această dimineață”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×