Ramona Bădescu a născut la o clinică din Roma. Prezentatoarea de 50 de ani a adus pe lume un băiețel

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/10/2019, 10:44
Ramona Bădescu a născut la o clinică din Roma. Prezentatoarea de 50 de ani a adus pe lume un băiețel
Ramona Bădescu a născut un băiat sănătos. Sursa foto: wowbiz.ro

Ramona Bădescu a născut în secret la o clinică din Roma. Prezentatoarea în vârstă de 50 de ani a adus pe lume un băiețel de nota 10, perfect sănătos. Vedeta a ținut la discreție pe toată perioada sarcinii. Presa mondenă scrie că Ramona a născut prin cezariană, iar acum nu își mai încape în piele de fericire.

Ramona Bădescu a născut în Roma

Ramona a avut o sarcină destul de ușoară și s-a îngrășat doar 9 kilograme în cele 9 luni. Prezentatoarea spune că este extrem de fericită mai ales că s-a expus unor riscuri destul de mari având în vedere vârsta înaintată la care a rămas însărcinată. S-a odihnit și s-a ferit să facă eforturi fizic, scrie click.ro, site-ul care a dat știrea despre nașterea băiețelului Ramonei.

Spre sfârșitul sarcinii au apărut câteva probleme pentru prezentatoarea stabilită în Italia, în sensul că i se umflau degetele de la mâini des. Din fericire, nu a întâmpinat probleme mai grave și a reușit să ducă sarcina la bun sfârșit. Vedeta nu a dezvăluit încă numele pe care îl va purta primul ei copil.

ramona bădescu
Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Sursa foto: kanald.ro

Vedeta a povestit recent cum a decurs sarcina ei. A avut mici probleme

„Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână. Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea”, a mărturisit recent Ramona Bădescu.

„Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing. Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar”, a mai spus Ramona.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×