Raluca Iorga, sora lui Busu, despre starea de sănătate: „O rugăciune ar prinde bine!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/11/2018, 09:09
Raluca Iorga, sora lui Busu, despre starea de sănătate: „O rugăciune ar prinde bine!”
Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc, vorbește despre starea acestuia de sănătate

Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc(Busu), a postat un mesaj emoționant despre starea de sănătate a acestuia, specificând faptul că pericolul nu este departe. Prezentatorul rubricii meteo, de la Pro TV, a suferit un infarct miocardic în seara de marți, 6 octombrie.

Totul s-a întâmplat la Filarmonica din Craiova, după finele spectacolului de teatru. Se pare că actorul s-a plâns colegilor de stările de rău resimțite după terminarea piesei, astfel că, încercând să se așeze, s-a prăbușit la pământ. O ambulanță SMURD s-a deplasat la fața locului pentru a-i acorda îngrijirile necesare.

Raluca Iorga, sora lui Busu, despre starea de sănătate a acestuia: „Lupta va fi lungă”

Sora lui Florin Busuioc a transmis un mesaj de mulțumiri în urma urărilor de sănătate care curg încontinuu din momentul în care s-a aflat că Florin Busuioc a făcut stop cardiac.

Vă mulțumim din suflet tuturor pentru urările de bine și sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris sora lui Busu pe o rețea de socializare.

Busu, operat de un medic rezident: „Pentru asta ne-am pregătit”

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardin la sfărșitul piesei de teatru în care a jucat în seara de marți, 6 noiembrie. Actorul a început să respire greu, apoi s-a prăbușit în culise. Colegii săi de scenă au apelat de urgență la 112. Ambulanța SMURD l-a resuscitat de 3 ori pe prezentator, apoi l-au adus la spital, unde a rămas la Terapie Intensivă pănă la decizia finală. Se pare că operația a fost singura opțiune pentru Busu.

În lipsa șefului de secție, Octavian Itrătoaie, managerul spitalului din Craiova și-a sumat răspunderea de a lăsa doi medici rezidenți să intre în sala de operație. ”Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-și facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitați, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învățat carte și pentru asta ne-am pregătit”,  a fost declarația medicului Eugen Țienaru, după laudele primite de la reușita operației șui Busu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×