Raluca Băsescu, verișoara Elenei Băsescu, a născut. Prima imagine cu bebelușul. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/02/2020, 17:10
Raluca Băsescu, verișoara Elenei Băsescu, a născut. Prima imagine cu bebelușul. FOTO GALERIE FOTO
Elena Băsescu, mândră de nepoțelul ei care a venit pe lume în urmă cu câteva zile. Sursa foto: Instagram.com

Elena Băsescu este mama a trei copii și nu exlude posibilitatea unei viitoare sarcini, dar până atunci se bucură de postura de mătușă. Recent mezina fostului președinte al României Traian Băsescu s-a fotografiat împreună cu nepoțelul ei, fiul verișoarei sale primare, Raluca Băsescu.

Elena Băsescu, mândră de bebelușul verișoarei sale, Raluca Băsescu

Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, Elena, este topită după nepoțelul ei care a venit pe lume în urmă cu numai 4 zile. Verișoara sa primară, Raluca Băsescu, fiica lui Mircea Băsescu (fratele lui Traian Băsescu) a născut pe 1 februarie un băiețel perfect sănătos. VEZI FOTO

Elena nu a ratat ocazia de a se fotografia împreună cu bebelușul. Vedeta a postat pe rețelele de socializare două fotografii în care apare într-o clinică privată din București, cu bebelușul în brațe. Imaginile au stârnit tot felul de reacții, iar fanii s-au întrebat dacă Elena Băsescu mai dorește să mai facă copii.

Mezina fostului șef de stat, Elena Băsescu, are trei copii: Sophia (6 ani și jumătate), Traian (5 ani) și Anastasia (2 anișori), dar frumoasa brunetă nu exclude varianta unei viitoare sarcini dacă este să ne luăm după o replică dată unei prietene pe o rețea de socializare.

Elena Băsescu, mamă a trei copii frumoși și minunați

Elena Băsescu a fost căsătorită de două ori. Prima căsnicie s-a încheiat după 4 ani timp în care Eba și Bogdan Ionescu, alias Syda, au devenit părinții a doi copii: Sofia și Traian. Drumurile celor doi s-au separat, dar au reușit să se înțeleagă de dragul copiilor. Frumoasa brunetă a dezvăluit în urmă cu ceva timp care a fost motivul pentru care a divorțat de primul soț.

Elena a precizat că decizia a fost luată cu gândul la copii și pentru că nu se mai înțelegea cu partenerul de viață. „Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau.

E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună”, a spus Eba.

După divorțul de primul soț, Bogdan Ionescu, Elena Băsescu, s-a iubit cu Cătălin Tomată, un tânăr cu 12 ani mai mic decât fiica președintelui. Cei doi au fost căsătoriți vreme de doi ani și au împreună o fetiță în vârstă de 2 anișori pe nume Anastasia.

Traian Băsescu i-au luat apărarea fiicei sale, Elena

„Fiica mea este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii îi creşti. Şi nu plecaţi de la premiza că îi dă tata bani. Nu. Are şi o mică firmă care are succes tot mai mare.

Uite că are trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul. Ai condiţii să creşti trei copii. Văd că îi creşte destul de bine“, a mărturisit fostul președinte al României într-un interviu acordat postului de radio RFI România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×