Raed Arafat, la un pas de demitere! Marcel Vela: „În ultima perioadă, s-au întâmplat lucruri care m-au dezamagit”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 09:25
Raed Arafat, la un pas de demitere! Marcel Vela: „În ultima perioadă, s-au întâmplat lucruri care m-au dezamagit” GALERIE FOTO
Raed Arafat ar putea fi demis de Marcel Vela. Sursa foto - MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Raed Arafat este la un pas de demitere! Cel puțin așa reiese din declarația pe care a dat-o Marcel Vela, noul ministru al Afacerilor Interne. Astfel, șeful MAI a transmis că este dezamăgit de anumite lucruri care îl privesc pe Arafat.

Raed Arafat, la un pas de demitere!

Mai mult de atât,  Marcel Vela, a declarat că va decide dacă îl va elibera din funcție pe Raed Arafat după ce auditul la instituția condusă de secretarul de stat va fi finalizat. „Mi-e foarte greu să răspund (n.r. dacă îl va demite), pentru că, în ultima perioadă, s-au întâmplat lucruri care m-au dezamagit.

De la comandamentele la care am participat se știa că la MAI nu am avut de la cine să preiau mandatul, în sensul că trebuie să semnez un proces de semnare primire mandat.

Marcel Vela versus Raed Arafat

Ca să respect legea, trebuie să fac un audit, ca să facă o demarcare între ce a făcut PSD și ce a făcut PNL. Am făcut prima dată la Jandarmierie și s-a constat că se suprapun unele sarcini.

Sunt funcții și oameni care se suprapun. (…) La IGSU încă nu s-a făcut acest audit”, a spus ministrul Marcel Vela, la Digi 24. Șeful MAI nu s-a oprit aici și a subliniat că va decide dacă îl va demite pe Raed Arafat după ce se va realiza auditul la DSU.

Vă reamintim că Raed Arafat a spus, recent, că nu va demisiona din funcție.  ”Nu, am zis că dânșii să își asume și să mă demită. Trebuie să fiu demis, dar pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil.

Nu să mi se spună că ai fost evaluat, ai fost demis pentru că ai fost prost, pentru că pot să arăt eu motivele pentru care nu am fost prost. Dar acest lucru trebuie să fie asumat. Să spună: vrem să lucrăm cu doctorul Arafat sau nu vrem să facem asta și să mă demită

Sunt destule oportunități în altă parte, unde nu mă consideră bătrân. Și sunt convins că în secunda în care zic: , o să vină și altele. Varianta a treia ar fi să stau la UPU Târgu Mureș, dar după o lună, două o să mă toace.

Probabil că asta o voi face după ce se decide, plecarea din țară. Nu există altă alternativă. Eu nu accept poziții date, la nivel statal. Nu negociez poziții. Dacă este să mă duc afară, mă duc pe efort propriu. Mă duc în primă fază la Târgu Mureș și știu cum să rezolv o treabă și să fac ceva util”, a spus Raed Arafat

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×