CTP îl face praf pe Raed Arafat în cazul Colectiv: „Este un pesedist de fibră, un specialist în cacealmale”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
30/11/2019, 22:01
CTP îl face praf pe Raed Arafat în cazul Colectiv: „Este un pesedist de fibră, un specialist în cacealmale”
CTP îl face praf pe Raed Arafat pentru felul în care a gestionat situația de la Colectiv *foto: colaj hepta.ro/ facebook

Cristian Tudor Popescu – CTP nu a avut milă de Raed Arafat, pe care l-a făcut cu ou și cu oțet pentru interviul pe care l-a acordat la Europa FM și în care disculpă de orice vină pentru intervenția de la Colectiv.

Reputatul jurnalist consideră că secretarul de stat este un politruc și s-a folosit de niște tertipuri pentru a se feri de presă, după difuzarea clipului cu primele secunde ale intervenției autorităților în cazul tragediei de la clubul bucureștean.

CTP îl face praf pe Raed Arafat în cazul Colectiv

CTP consideră că Raed Arafat s-a ferit de responsabilitate în cazul Colectiv: „Există o altă persoană de la partidul-cacealma: dl. Raed Arafat, care m-a convins acum că este un pesedist de fibră, pentru că este și dânsul un specialist în cacealmale. Ce-a spus dl Arafat, în campania electorală, când cu filmul groaznic de la Colectiv?

După ce se termină agitația asta cu campania, va veni cu lămuriri exhaustive, o să ne explice cum stau lucrurile, ideea fiind că – și spunând dl Arafat:  E campanie, nu doresc să influențez.

Ce treabă avea cu influențatul? E secretar de stat, executiv, ce treabă avea el cu campania electorală? E membru PSD dl. Arafat? Era implicat în campania prezidențială? Ce treabă avea să dea socoteală în legătură cu chestiuni executive din departamentul său?”

Reacția jurnalistului vine după ce Raed Arafat a dat un interviu la Europa FM unde nu și-a asumat nici un pic vina pentru ce s-a întâmplat la Colectiv: „S-au terminat alegerile. Și ce-a făcut dl. Arafat? Dl. Arafat a fost la Europa FM și iată ce a spus: `Relevanța filmului este aproape zero.`

O situație care s-a creat artificial și un subiect în timpul campaniei electorale. Undeva a fost ținut acest film, acum e momentul să-l scot, și-au spus.

A explicat și de ce a refuzat să dea atunci explicații într-o conferință de presă: Toți au ieșit să ceară capul lui Arafat, a devenit subiect de ping-pong în campania electorală. Dl. Cioloș, dna Clotilde Armand – nici măcar să aștepte să vadă despre ce e vorba – au judecat emoțional.

Deci, nu-l preocupa să nu influențeze el campania, îl preocupa să nu aibă el probleme, dacă ieșea să spună ceea ce n-avea de spus.

Cu toții așteptam lămuriri tehnice, executive, într-o conferință de presă, răspunzând întrebărilor dvs”, s-a lamentat reputatul jurnalist.

CTP își face mea culpa: „Eu m-am încăierat cu Traian Băsescu pentru Raed Arafat”

Concluzia lui Cristian Tudor Popescu, după interviul dat de Arafat, este că „dl. Arafat a avut nevoie de o lună și ceva ca să ne spună că relevanța filmului este aproape zero.

Păi, asta nu putea să o spună și în campanie? Nu, nu putea, pentru că-i era teamă de ce ce-ar putea să nască așa ceva! Ne-a dat flit în ochi cu această declarație”.

Într-un final, CTP și-a asigurat urmăritorii că nu îl va mai sprijini de acum încolo pe Raed Arafat: „Eu m-am încăierat cu Traian Băsescu pentru Raed Arafat, atunci, în 2012. L-am apărat în diverse situații după aceea, l-am dat și de exemplu pe Raed Arafat.

În momentul de față, eu nu-i mai acord acestei persoane niciun fel de credit moral. O să comentez în continuare ce face, în mod rece, obiectiv, dar pentru mine, dl. Raed Arafat nu mai are niciun credit moral după această declarație făcută în legătură cu filmul din fața clublui Colectiv”, a încheiat reputatul jurnalist, la Digi 24.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×