Raed Arafar, dezvăluiri șocante despre țigările electronice!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 17:59
Raed Arafar, dezvăluiri șocante despre țigările electronice!
Raed Arafat, mărturii de-a dreptul șocante despre țigările electronice! Sunt extrem de dăunătoare

Raed Arafat a făcut dezvăluiri șocante despre țigările electronice și despre ce conțin extrem de dăunător și ce pot provoca acestea în timp. În România a fost lansată o altfel de țigară electronică. Aceasta este un dispozitiv care se diferențiază mult de competitorii săi pentru că provoacă un risc mai redus sănătății fumătorului.

Țigările electronice au devenit în ultimul timp o variantă pentru a înlocui țigările normale. Din păcate, medicii nu sunt de acord cu aceasta. „Dacă vrei să renunţi la fumat spui stop, nu înlocuieşti ceva cu altceva.“

Raed Arafat, despre țigările electronice: „suntem în faţa unei ofensive de recrutare de noi fumători „

Raed Arafat a făcut o serie de declarații despre noile țigări electronice apărute.  Acestea promovează fumatul mai puțin nociv, dar, ascunde o imensă campanie a recrutății noilor fumători. ,,Dispozitivele respective arată de parcă sunt nişte gadgeturi extraordinar de frumoase, cu becuri, cu culori interesante şi sunt atractive pentru tineret, nu pentru fumătorii înrăiţi. Pentru tineretul care nici măcar nu a început să fumeze.

Țigările elctronice
Țigările elctronice

Dacă acesta este scopul înseamnă că suntem în faţa unei ofensive de recrutare de noi fumători sub această acoperire a fumatului sau a consumului de tutun încălzit. Ulterior, tinerii pot să treacă la tutunul clasic când nu le mai convine tutunul încălzit. Unii de la tutunul clasic merg către tutunul încălzit, alţii încep cu tutunul încălzit şi merg spre tutunul clasic, iar alţii le combină. Sunt deja studii clare care arată că este destul de dăunătoare corpului şi omului combinaţia dintre cele două”, a declarat sursa citată.

Cât de nocivă este țigara electronică?

Țigara alectronică este aleasă d emulți pentru ao ultimă încercare de a se lăsa de fumat, dar nu este lipsită de pericol. Medicii atrag atenția! „Nu e nocivă, e foarte nocivă ţigara electronică“, a început medicul mărturia despre țigările electronice. „Am avut lângă noi, foarte aproape, un caz concret, care s-a confruntat cu astfel de probleme, cu tulburări de ritm, s-a internat în Terapie Intensivă. Determină cardiopatii, creşterea tensiunii arteriale, cum se întâmplă în cazul anumitor substitute folosite în sevrajul fumătorului.“

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×