Puţini ştiau că Margareta Pâslaru are o fiică! Ana Maria locuieşte în America

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/10/2019, 19:22
Puţini ştiau că Margareta Pâslaru are o fiică! Ana Maria locuieşte în America GALERIE FOTO
Margareta Pâslaru are o fiică de care este foarte mândră. Sursa foto: spynews.ro

Cu toții o cunoaștem pe Margareta Pâslaru, una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii ușoare românești, însă puțină lume știe că aceasta are o fată care i-a moștenit frumusețea, dar nu și talentul (Vezi imaginile în Galeria FOTO). Ana Maria s-a născut în România, dar a fost pe deplin cucerită de visul american, motiv pentru care nu a mai dorit să se întoarcă din Statele Unite, unde mama sa a hotărât să se stabilească împreună cu soțul, în urmă cu mai bine de 35 de ani.

Fiica Margaretei Pâslaru este un manager

Deși nu a dorit să ia drumul muzicii, fiica marii noastre artiste a reușit să devină un manager de succes, la doar 35 de ani fiind preşedintele unei companii de consultanţă în domeniu. Nici în viața sentimentală nu o duce tocmai rău, pentru că este căsătorită cu un latino-american și are doi copii pe care bunica, mândră nevoie mare, îi răsfață  cum se cuvine de fiecare dată când are ocazia.

Chiar dacă Margareta Pâslaru s-a întors în țară în anii 90, fiica sa a hotărât să rămână peste hotare, locul în care începuse o nouă viață și reușise deja să clădească o carieră. Pe vremea când Nicolae Ceaușescu făcea legea în România comunistă, au existat o serie de zvonuri bizare referitoare la Ana Maria, lansate cel mai probabil de Securitate, pentru a o denigra pe una dintre cele mai îndrăgite interprete ale țării noastre. Mai exact, coform bârfelor de la acea vreme, Margareta ar fi vrut ca fiica ei să-i moștenească culoarea ochilor și, supărată că acest lucru nu s-a întâmplat, artista ar fi obligat-o să facă o operație dificilă, în urma cărei a rămas oarbă.

S-a zvonit că soțul Margaretei Pâslaru s-ar fi spânzurat în podul casei

Un alt zvon răspândit de Securitatea din timpul regimului comunist îl viza pe Gheorghe Sencovici, soțul îndrăgitei soliste de muzică ușoară, despre care se spunea că s-ar fi sinucis în podul casei. Nimic mai adevărat, pentru că Margareta Pâslaru avea să reușească într-un final să obțină viză pentru a-și urma partenerul de viață peste Ocean. Securiștii nu iertau, însă, pe nimeni care avea o rudă peste hotare sau care îndrăznea să părăsească România şi născoceau de fiecare dată povești defăimătoare în birourile instituției.

Margareta Pâslaru este una dintre cele mai apreciate artiste pe care le-a avut țara noastră de-a lungul timpului. „Diamant fermecat” şi „Lasă-mi toamnă, pomii verzi” sunt doar două dintre melodiile cu care frumoasa interpretă reușește să cucerească publicul de fiecare dată când urcă pe scenă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×