Puțini oameni reușesc să găsească cifrele care lipsesc din această înșiruire

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/10/2019, 14:56
Puțini oameni reușesc să găsească cifrele care lipsesc din această înșiruire
În aceste rânduri sunt trei cifre care lipsesc. Sursa foto: frumusețeșisuflet.ro

Puțini oameni reușesc să vadă care sunt cifrele care lipsesc din înșiruirea de mai sus. Creierul ne poate juca feste de foarte multe ori, iar acesta este cel mai simplu test care îți pune la încercare vederea. În anumite rânduri, unele cifre nu apar deloc, deși, având în vedere că este o simplă enumerare, ar trebui să fie văzute.

Ai observat care sunt cifrele care lipsesc din poză?

Dacă nu ai depistat până acum care sunt cifrele care lipsesc, te ajutăm noi! În primul rând, după cifra 10 ar urma în mod normal 11, însă în această înșiruire apare imediat 12. Stai așa, mai există două rânduri în care lipsesc cifre. În cel de-al treilea, după 31 ar urma 32, însă vine imediat cifra 33.

cifre care lipsesc
Iată și rândurile unde înșiruirea sare anumite cifre! Dacă le-ai văzut în primele cinci secunde, înseamnă ești o persoane perspicace. Sursa foto: frumusețeșisuflet.ro Editat de Fanatik

Apoi, în ultimul rând, în caz că nu ai observat nu apare deloc cifra 49. După 48 vine direct 50. Acest test este bun pentru cei care vor să își pună la încercare perspicacitatea. Dacă nu ai observat în primele cinci secunde că lipsește vreo cifră, atunci ar fi bine să faci un control oftalmologic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×