Protestatarul cu piciorul găurit, infectat cu bacterie clostridium!

Ana Ioana   
în Stiri de ultima ora
21/08/2018, 12:07
Protestatarul cu piciorul găurit, infectat cu bacterie clostridium!
Protestatarul va face plangere dupa ce va scoate certificat legal

Protestatarul cu piciorul găurit a fost infectat cu bacteria numită clostridium. Doru Oprea este protestatarul care a suferit două intervenţii chirurgicale. Acestea s-au datorat bucăţilor din grenadele aruncate de jandarmi. Doru Oprea a avut piciorul găurit, aproape de artera femurală. Se pare că bărbatul ar fi luat o bacterie în timpul spitalizării. Analizele i-au confirmat! Este vorba de prezenţa unei bacterii clostridium.

Bacteria ar fi putu fi luată din spital sau ar fi putut fi declaşată de un tratament mai îndelungat cu antibiotice. Dpru Oprea a fost unul din mulţii cetăţeni români care s.au aflat în stradă pentru a-şi cere drepturile. Toate acestea s-au întâmplat în Piaţa Victoriei la mitingurile organizate împotriva guvernului.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au vorbit despre despărțire! Iubita lui Iri a postat o fotografie!

Citeşte şi:  Aceste femei s-au „distrat” excesiv! Seara lor s-a sfârșit EPIC . Imagini INCREDIBILE

Protestatarul cu piciorul găurit, infectat cu bacterie clostridium

Protestatarul a fost rănit la protestele antiguvern. Acesta s-a ales cu o gaură în picior din cauza unor bucăţi de grenade aruncate de jandarmii care încercau să-i împrăştie pe cei veniţi să-şi exclame nemulţumirile. Doru Oprea a trecut prin două operaţii chirurgicale iar acum este nevoit să se lupte cu o bacterie. Se presupune că bacteria poate fi din spital sau ar fi putu fi declanşată de un tratament mai îndelungat. Bărbatul a precizat că acest lucru va fi stabilit cu certitudine de ancheta autorităţilor.

„Sambata am fost externat de la Municipal si am plecat la Timisoara. În noaptea de sâmbătă spre duminică am început să fac febră, frisoane tot ce trebuie. Duminică am fost la Spitalul V Babeş din Timişoara cu probe pentru analize dar mi s-a spus ca nu e nimeni și să revin dimineață. Azi dimineaţă am dus probe la Synevo si acum am luat rezultatele: clostridium. Cică e o bacterie cu care trebuie să mă lupt acum”, a spus protestatarul rănit.

„Sâmbătă noaptea am început să mă simt rău, duminică am fost la spital la „Victor Babeş” cu proba, era doar un medic care a spus că nu are ce să facă şi abia luni dimineaţă am mers la un laborator privat si am descoperit că am o bacterie clostridium sau cum se numeşte, dar cauzele sunt multiple, poate să se declanşeze de la antibiotice luate mult timp sau poate să se ia din spital, asta pot să stabilească autorităţile”, a declarat Doru Oprea, la Jurnalul de Seară.

Referindu-se la seara de 10 august, bărbatul a povestit că în Piaţa Victoriei „Se trăgea ca la război. Veneau grenadele pe lângă noi, de nu ştiam ce se întâmplă, aşa ceva nu am văzut decât în filme, nici nu mi-am imaginat vreodată că de la un protest pot ajunge pe patul de spital şi în operaţie. Fusesem la nenumărate proteste în ultimii ani, cel puţin, după OUG 13, cred că am fost la o sută de proteste şi nu s-a întâmplat nimic.

Lângă mine a căzut o grenadă care mi-a perforat blugii, mi-a făcut niste răni minore pe ambele picioare şi capacul pe care mi l-a scos la 3 dimineaţa chirurgul Iurie Ţurcan mi-a intrat în genunchi şi în coapsă şi mi-a perforat artera femurală, am hârtiile de la spital care certifică lucrul acesta şi proba o voi depune şi la dosar la Parchetul Militar, împreună şi cu blugii rupţi pe care nu i-am aruncat şi cu tricoul cu gaze”, a mai povestit Doru Oprea.

Violenţe de neimaginat la miting

Doru Oprea a spus că va face plângere penală imediat ce va scoate şi certificatul de la IML.

Bilanţul răniţilor a ajuns la 452, dintre care 70 au fost spitalizaţi. De asemenea au fost răniţi şi jandarmi. Doi din trei jandarmi au rămas sub supraveghere la Spitalul Floreasca din cauza rănilor suferite la protestul din Piaţa Victoriei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×