Program RATB de miercuri! De la ce oră circulă troleibuzele, autobuzele și tramvaiele în ziua de grevă la metrou! Anunțul oficial

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 20:32
Program RATB de miercuri! De la ce oră circulă troleibuzele, autobuzele și tramvaiele în ziua de grevă la metrou! Anunțul oficial
Programul RATB de miercuri a fost modificat în urma grevei sindicaliștilor!

Programul RATB de miercuri! Iată de la ce oră circulă troleibuzele, autobuzele și tramvaiele în ziua de grevă la metrou. Anunțul oficial vestește că mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport București(STB) vor fi scoase de pe traseu joi, de la ora 04:00. Pe scurt, angajații Metrorex SA au programat joi, 15 noiembrie o grevă, între orele 04:00 și 06:00. Și, cum lucrurile nu s-au clarificat, sindicaliștii Metrorex nu s-au lăsat, iar greva stă în picioare. Despre cele ce se întâmplă în București a vorbit și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Aceasta a solicitat Ministerului Transporturilor să găsească o soluție pentru rezolvarea conflictului pentru ca momentul tensionant să fie anulat. ”Greva generală de la metrou anunțată pentru săptămâna viitoare ar putea bloca Bucureștiu. Solicit Ministerului Transporturilor să găsească de urgență soluții pentru rezolvarea conflictului colectiv de muncă al angajaților Metrorex, astfel încât greva să fie anulată(…)Fac apel la responsabilitatea și profesionalismul reprezentanților Ministerului Transporturilor să identifice urgent soluții, astfel încât greva generală de la metrou să fie anulată, pentru că un astfel de eveniment ar afecta serios viața bucureștenilor”, a declarat, potrivit unui comunicat trimis de Mediafax, Gabriela Firea.

Program RATB de miercuri! Tramvaiele, autobuzele și troleibuzele vor fi scoase pe traseu de la ora 04:00

Programul RATB de miercuri! Iată de la ce oră circulă troleibuzele, autobuzele și tramvaiele în ziua de grvă la metrou. Anunțul oficial vestește că mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport București(STB) vor fi scoase de pe traseu joi, de la ora 04:00. Pe scurt, angajații Metrorex SA au programat joi, 15 noiembrie o grevă, între orele 04:00 și 06:00. Și, după cum, lucrurile nu s-au clarificat, sindicaliștii Metrorex nu s-au lăsat, iar greva stă în picioare. Despre cele ce se întâmplă în București a vorbit și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
Greva la metrou aduce celelalte mijloace de transport mai repede pe drumuri!

Pentru a clarifica toate detaliile despre contractul colectiv de muncă despre care vorbea și Gabriela Firea, cu mai multe detalii a venit Ion Rădoi, liderul USML. ”După toate demersurile nu am reușit să încheiem un contract colectiv de muncă pe 2018, 2019. Ieri eram pe cale de a ne înțelege, dar ministrul Lucian Șova a intervenit ca acest conflict să nu se rezolve. Nu putem decât să ne îndreptăm spre o grevă generală. De luni, trenurile nu vor mai circula între orele 6 și 16, nu doar 2 ore cum s-a întâmplat azi”, a declarat Ion Rădoi.  Așadar, după cum sindicaliștii nu au arătat încă steagul alb, tramvaiele, autobuzele și troleibuzele vor fi scoase pe traseu de la ora 04:00!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×