Program Lidl de Revelion 2020. Orarul hipermarketului pe 31 decembrie și 1 ianuarie

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/12/2019, 11:58
Program Lidl de Revelion 2020. Orarul hipermarketului pe 31 decembrie și 1 ianuarie
Program Lidl pentru ultima zi din 2019 și prima zi din noul an, 2020. Sursa foto: Hepta.ro

Lidl este un supermarket foarte căutat și apreciat de români atât pentru produsele diverse, cât și pentru prețurile accesibile. Reprezentanții lanțului de magazine din România au anunțat care este programul pentru acest sfârșit de an.

Care este programul magazinelor Lidl din România

Românii care fac cumpărături pe ultima sută de metri trebuie să știe că marile magazine au program redus în ultima zi a anului 2019. Astfel, pe 31 decembrie, marți, programul supermarketelor Lidl este 7:30-18:00.

Totodată, în prima zi a anului viitor toate magazinele Lidl vor fi închise, fără nicio excepție. În a doua zi a noului an, pe 2 ianuarie 2020, magazinele se vor deschide mai târziu, la ora 9:00 și se vor închide la ora 16:00. Din 3 ianuarie 2020 programul supermarketurilor va reveni la normal.

Lidl, prezent în România din anul 2011

Lanțul de magazine Lidl face parte din grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania, așa cum apare pe site-ul supermarketului. Lidl se numără printre companiile de top în domeniul comețului atât în Europa, cât și în țara noastră.

Magazinele Lidl sunt apreciate pentru produsele diverse pe care le comercializează, mărcile proprii, dar și pentru prețurile avantajoase. De asemenea, supermarketurile Lidl sunt renumite pentru jucăriile din lemn durabile și apreciate de copii.

„Misiunea noastră este a le oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente, în zone din imediata lor vecinătate. Fiind un discounter, ne concentrăm pe ceea ce este esențial.

Datorită eficienței proceselor noastre interne și parteneriatelor de încredere cu furnizorii, clienții noștri se pot baza întotdeauna pe calitatea recunoscută și pe prospețimea produselor Lidl”, apare pe site-ul magazinului la secțiunea „Despre Lidl”.

Lidl este între primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial fiind prezent în 30 de țări din lume. Lanțul de magazine are peste 215.000 de angajați, iar în Europa sunt deschide peste 10.000 de magazine.

În România reprezentanții companiei au lansat proiectul „Lidl Tour” în anul 2016, iar revista cu ofertele turistice se găsește în magazine. De asemenea, în țara noastră sunt deschise peste 235 de magazine.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×