Program Carrefour de 1 decembrie 2019. Orarul hipermarketului de Ziua Națională a României

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
30/11/2019, 15:42
Program Carrefour de 1 decembrie 2019. Orarul hipermarketului de Ziua Națională a României
Program Carrefour de 1 decembrie 2019. Sursa foto: ziarulbursa.ro

Trebuie să știi ce program are Carrefour pe data de 1 decembrie 2019. În perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2019, magazinele Carrefour vor fi deschise în anumite intervale, în funcţie de locaţie.

Program Carrefour de 1 decembrie 2019

Pentru a veni în întâmpinarea românilor care vor să meargă la cumpărături în acest weekend, conducerea lanţului de magazine Carrefour a stabilit că programul de 1 decembrie va fi unul obişnuit.

Așadar, atât pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, cât şi pe 1 decembrie 2019, de Ziua Naţională, magazinele Carrefour din întreaga ţară vor funcţiona după orarul normal.

Shopping-ul, după parada militară

Potrivit datelor puse la dispoziţie de site-ul oficial al lanţului de magazine, program Carrefour 1 decembrie 2019 este următorul: Luni – duminică: 08.00 – 22.00.

Totuşi, programul Carrefour 1 decembrie 2019 poate diferi în funcţie de oraş. Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de 1 decembrie al fiecăruia dintre magazinele Carrefour, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.carrefour.ro și să selecteze magazinul Carrefour în care urmează să vină la cumpărături.

Așadar, înainte de a pleca la cumpărături, trevbuie să verificați dacă magazinul dumneavoastră preferat este deschis sau nu. Dacă este deschis, atunci puteți merge la cumpărături, după parada de 1 decembrie, deoarece este păcat s-o ratați. Peste 4000 de soldați vor defila în București, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Spectatorii vor fi încântați să asiste la Parada de 1 Decembrie, care va avea loc în Piața Arcul de Triumf! Aici, peste 4000 de militari vor mărșălui pe sub Arcul de Triumf. Ziua României va fi marcată şi de ceremonii religioase, iar drapelul va fi arborat în toate unităţile militare din ţară.

Parada de 1 Decembrie va începe la ora 11, de la Arcul de Triumf, punctul zero al ceremoniilor. În coloană, vor ţine cadenţa peste patru mii de militari, poliţişti, jandarmi şi pompieri din toate instituţiile abilitate cu ordinea şi siguranţa publică.

Anul acesta vor defila şi 500 de militari străini, veniți din 20 de ţări aliate sau partenere. Unul dintre blocurile de paradă va fi dedicat veteranilor armatei române.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×