Prognoza meteo vineri 22 februarie 2019! Vremea în Bucureşti, Constanţa, Iaşi sau Cluj

Claudiu Surmei   
în Prognoza meteo
21/02/2019, 17:30
Prognoza meteo vineri 22 februarie 2019! Vremea în Bucureşti, Constanţa, Iaşi sau Cluj GALERIE FOTO
Prognoza meteo vineri 22 februarie 2019

Prognoza meteo, vineri, 22 februarie 2019. Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că vremea se va răci în toată ţara, iar gerul îşi va face simţită prezența în centrul și nordul țării în a doua parte a zilei.

După mai multe zile în care temperaturile au ajuns aproape de pragul de 20 de grade Celsius, neobișnuite pentru această perioadă a anului, vremea se va răci, iar temperaturile vor scădea până la valorile normale pentru lua februarie.

Prognoza meteo vineri 22 februarie 2019

Prognoza meteo, vineri, 22 februarie 2019. Vineri va începe să ningă, iar în zilele de week-end vremea va fi geroasă. Valul de aer rece vine dinspre Rusia și aduce cu el și viscolul.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

Începutul zilei de vineri ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Pe perioada serii, această ploaie se va transforma în ninsoare. Temperaturile vor avea valori cuprinse între -6 și 7 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Cerul va fi înnorat dimineața, iar în timpul zilei norii vor aduce și ploaie. Seara, ploaia se va transforma în ninsoare. Valorile termice vor fi cuprinse între -5 și 8 grade Celsius.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Începutul zilei de vineri ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, ploaia va fi înlocuită de ninsoare. Seara, ninsoarea se va opri și cerul va deveni senin. Temperatura minimă: -7 grade Celsius. Maxima: 4 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca
Dimineașa, cerul va fi înnorat și vor fi condiții de ninsoare. În timpul zilei, aceasta se va transforma în ploaie. Seara, vom avea iarăși ninsoare. Valorile termice vor fi cuprinse între -9 și 4 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov
Cerul va fi înnorat la începutul intervalului și se va semnala lapoviță și ninsoare. Ninsoarea va continua și în timpul zilei, dar fără lapoviță. Va ninge și seara. Temperatura minimă: -11 grade Celsius. Maxima: 2 grade Celsius.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×