Prognoza meteo: vineri, 17 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Vreme închisă și cețoasă în toată țara

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
16/01/2020, 15:08
Prognoza meteo: vineri, 17 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Vreme  închisă și cețoasă în toată țara
Ceață, chiciură și vreme închisă pentru ziua de vineri, 17 ianuarie 2020. Sursa foto: Hepta.ro

Agenția Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de vineri, 17 ianuarie 2020. În ciuda faptul că temperaturile continuă să fie ridicate, vremea va fi închisă și ceața va pune stăpânire pe mai multe zone de pe teritoriul României.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 17 ianuarie 2020, în marile orașe

Ceața și chiciura vor persista încă de la primele ore ale dimineții, iar în unele zone perdeaua nu se va ridica deloc. Poliția Română le transmite șoferilor să fie atenți în trafic pentru că asfaltul va fi acoperit de un strat subțire de polei.

Prognoza meteo pentru București

Vremea în București
Vremea în București. Sursa foto: weather.com

Meteorologii au transmis că vremea se va menține în continuare caldă pentru acest interval din an. Maxima care se va înregistra în cursul zilei de vineri, 17 ianuarie, va ajunge în jurul prânzului la valoarea de 4-5 grade Celsius. Ceața va pune stăpânire pe Capitală încă de la primele ore ale dimineții și nu se va disipa pe timpul zilei.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov. Sursa foto: weather.com

Ziua de vineri, 17 ianuarie, aduce în Brașov maxime ridicate și vreme plăcută. Mercurul va urca în termometre până la 4 grade Celsius, iar cerul va fi însorit în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații sunt destul de scăzute.

Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța. Sursa foto: weather.com

Vreme frumoasă și pe litoralul Mării Negre. Prognoza meteo aduce o maximă de 5 grade Celsius, iar cerul va fi predominant însorit. Vântul va sufla slab spre moderat cu 18 km/h, în timp ce șansele de ploaie sunt foarte scăzute. Pe timpul nopții sunt așteptate averse de scurtă durată.

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

Agenția Națională de Meteorologie a anunțat că temperaturile vor continua să fie ridicate în Cluj-Napoca. Maxima va urca la prânz în jurul valorii de 3 grade Celsius. Pe parcursul nopții temperatura va scădea sub pragul înghețului și se vor înregistra -6 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași. Sursa foto: weather.com

Vânt slab, precipitații reduse și o maximă de 4 grade Celsius, așa arată ziua de vineri pentru ieșeni. Cerul va fi parțial noros, dar soarele își va face simțită prezența. Ceața va pune stăpânire pe oraș atât la primele ore ale dimineții, cât și seara. Noaptea se vor înregistra -3 grade Celsius.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×