Prognoza meteo vineri 15 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov și Cluj

Claudiu Ilie   
în Prognoza meteo
14/02/2019, 16:55
Prognoza meteo vineri 15 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov și Cluj GALERIE FOTO
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru vineri, 15 februarie

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 15 februarie! Vremea se va menţine apropiată de normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul şi estul ţării, unde mai ales în prima parte a zilei, cu totul izolat vor mai fi precipitaţii slabe, mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în special în prima parte a intervalului în sud-estul teritoriului şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 10 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest, iar cele minime între -6 şi 2 grade, mai scăzute în depresiuni.

Vremea în București

În Bucuresti, cerul va avea înnorări şi trecător vor fi posibile precipitaţii slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în timpul zilei. Rafalele vor atinge 22-23 de kilometri pe oră. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a -2 grade Celsius.

Prognboza meteo 15 februarie pentru Bucuresti

Vremea în Iași

Prognoza meteo 15 februarie vine cu vești bune pentru ieșeni. Aceștia se vor bucura de temperaturi maxime de 4 grade Celsius, iar șansele de ploaie se situează în jurul procentului de 4%. Temperaturile minime vor scădea la minus un grad Celsius, însă temperatura resimțită la va fi de minus 6 grade Celsius. Vântul va adia cu 22 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo de vineri 15 februarie pentru Iasi

Vremea în Cluj

Clujenii au parte de o zi relativ frumoasă. Temperaturile maxime vor atinge 6 grade Celsius, dar temperatura resimțită va fi de 7 grade Clesius. Temeraturile minime vor coborâ până la minus 3 grade Celsius. Sunt șanse foarte reduse de precipitații, iar vântul va adia cu 7 kilometri pe oră.

Prognoza meteo de vineri 15 februarie pentru Cluj

Vremea în Brașov

Brașovenii au parte de o prognoză meteo dificilă, pentru ziua de vineri, 15 februarie. În prima parte a zilei, temperaturile maxime nu vor depăși două grade Celsius, dar va fi înorat și este posibil să plouă sau chiar să ningă. Precipitațiile vor fi de scurtă durată. În a doua parte a zilei, va fi înorat, iar temperaturile minime vor scădea până la minus șapte grade Celsius!

Prognoza meteo de vineri 15 februarie pentru Brasov
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×