Categorie: Autor:

Prognoza meteo sâmbătă, 9 februarie 2019! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj. Se încălzește ușor

Conform prognozei meteo, sâmbătă, 9 februarie 2019, vremea se încălzește ușor, însă pe arii extinse va ninge în jumătatea vestică a țării, dar nu se vor înregistra cantități importante de apă. În a doua jumătate a zilei, precipitațiile mixte își vor face apariția și în dus și est, cu mențiunea că în sud-estul extrem se vor semnala și precipitații.

În Muntenia și Oltenia se vor depune, izolat, până la 4-6 centimetri de zăpadă. Vântul va sufla moderat spre tare în dus-est și slab, până va ajunge la o putere moderată în celelalte regiuni. Maximele se vor încadra între -3 și 2 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 0-5 grade Celsius în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -2-3 grade Celsius în Moldova.

Vremea în București

Prognoza meteo, sâmbătă, 9 februarie 2019, pentru cei care se află în București

Potrivit accuweather, sâmbătă, în data de 9 februarie 2019, se anunnță un cer parțial înnorat la București. Maxima zilei va fi de 7 grade Celsius, procentul de precipitații va fi neînsemnat, cel de umiditate va fi de 70%, iar vântul va sufla cu o putere de 13 kilometri pe oră.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru cei aflați în Constanța, sâmbătă, 9 februarie 2019

Conform ANM, sâmbătă, 9 februarie 2019, cerul va fi parțial noros la malul mării. Maxima zilei va fi de 3 grade Celsius, precipitațiile nu-și vor face apariția, iar vântul va sufla cu o putere de 13 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo, sâmbătă, 9 februarie 2019, în Iași

Previziunile meteorologice anunță o zi frumoasă de sâmbătă la Iași. Cerul va fi însorit, termometrele vor arăta 3 grade Celsius, iar vântul va sufla ușor, cu o putere de 11 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Porgnoza meteo în Cluj, sâmbătă, 9 februarie 2019

Maxima zilei de sâmbătă, 9 februarie 2019, în Cluj, va fi de 4 grade Celsius. Precipitațiile nu-și vor face apariția, avânt un procent de 10%, umiditatea va fi de 73%, iar vântul va sufla ușor, cu o putere de 6 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru cei care se află în Brașov, sâmbătă, 9 februarie 2019

În Brașov, sâmbătă, 9 februarie 2019, maxima zilei va fi de 4 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, precipitațiile nu vor strica ziua, iar vântul va sufla cu o putere slabă, de 6 kilometri pe oră.