Prognoza meteo sâmbătă, 5 octombrie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov : nu scăpăm de ploi

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru ziua  de sâmbătă, 5 octombrie 2019, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Vremea continuă să fie mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, nu scăpăm de ploi.

Cum e vremea sâmbătă, 5 octombrie

Chiar dacă e weekend, vremea s-ar putea să ne dea puțin planurile peste cap. În cea mai mare parte a țării, cerul se anunță noros, cu mari șanse de precipitații. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 6 și 16 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București

În Capitală, ne așteaptă o nouă zi mohorâtă, cu cer predominant noros și temperaturi cuprinse între 8 și 16 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 10 km/h și nu este exclus să avem parte de unele reprize de ploaie. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 71%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de vreme ceva mai prietenoasă în comparație cu restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 6 și 15 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 62%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță ploioasă, iar vântul va sufla cu o viteză de 26 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 11 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 17 grade. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 74%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Constanța

În Cluj Napoca, vremea se anunță ceva mai prietenoasă față de restul țării. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab, cu o viteză de 8 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 7 și 16 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov

Nici brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă în prima zi de weekend. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 8 km/h, iar valorile termice se vor situa între 6 și 12 grade Celsius. În schimb, umiditatea va atinge pragul de 79%.